Joukkuevoimistelun VaVo Cup & Stara tulevana viikonloppuna Valkeakoskella

5.11.2019


Lähes 600 osallistujaa tulossa uuden seuran ensimmäisiin kilpailuihin ensi viikonloppuna. Tule viettämään isänpäivää kauniin voimistelulajin parissa.

Uusi seura on ensimmäisen haasteen edessä, kun olemme saaneet järjestettäväksi joukkuevoimistelun VaVo Cupin ja lasten Stara-tapahtuman. Isänpäivänä 10.11. Valkeakosken liikuntahalliin kokoontuu lähes 600 voimistelun ystävää näyttämään taitojaan. 

"Joukkuevoimistelusta on mukana kaikki seuramme valmennusryhmät. Ilahduttavaa on, että myös kilpa-aerobicarit ovat mukana Stara-tapahtumassa, jossa voi kilpailla millä vaan voimistelulajin ohjelmalla. Upeaa on, että vaikka kyseessä on uusi seura, tapahtuman järjestäminen sujuu rautaisella kokemuksella ja ammattimaisella otteella, jossa talkooväki tekee töitä hymyssä suin yhteisten kisojen eteen." iloitsee VaVon joukkuevoimistelun valmentaja Katja Hartikainen. 

Joukkuevoimistelun kilpailukausi ei ole alkanut uusilla välineohjelmilla aivan odotetun mukaisesti. Tähän mennessä on kilpailtu kahtena viikonloppuna joukkuevoimistelun kilpailuissa, joista kotiintuomisena on ollut mm. katergoriat 5, 6 ja 8. Joukkeiden tavoitteena onkin saada onnistumisen iloa sekä tehdä ehjät kokonaisuudet. 

Tapahtuma alkaa sunnuntaina 10.11. klo 12, lipunmyynti avataan tuntia aiemmin liikuhtahallin aulassa. Liput aikuiset 12 €, lapset (alle 12v.) 6 € ja alle kouluikäiset lapset seuraavat kisoja maksutta. Lisätietoa kilpailuista: joukkuevoimistelu@vavo.fi

 

Tervetuloa!