VaVo hakee joukkuevoimisteluvalmentajaa

11.11.2019

Haemme nyt joukkuevoimisteluvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.-31.12.2020. Työ sisältää valmennusta, valmennuksen suunnittelua, valmennuksen tukitoimintoja ja toimistotehtäviä. Lisäksi työhön voi tuntimääristä riippuen kuulua liikunnanohjausta seuran harraste- ja yritysliikunnan puolella sekä muita urheiluseuranarkeen kuuluvia moninaisia työtehtäviä.

Joukkuevoimistelun harrastajia on tällä hetkellä harraste- ja valmennusryhmissä yhteensä n. 130. Kilpailevia joukkueita on 8-10-, 10-12- ja 12-14-vuotiaiden sarjoissa. Joukkuevoimisteluvalmentajan tehtävänä on kehittää seuramme joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmää ja voimistelijan polkua kohti entistäkin parempia suorituksia ja tuloksia. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä seuramme vapaaehtoisten vastuuvalmentajien kanssa. Tavoitteenamme on, että pystymme jatkossakin tarjoamaan monen ikäisille joukkuevoimistelua niin harraste- kun kilpajoukkueissa.

Odotamme hakijalta oma-aloitteista ja energistä otetta sekä aiempaa kokemusta joukkuevoimisteluvalmennuksesta. Hakijalla tulee olla hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot sekä eteenpäin suuntaava, positiivinen ote. Erityisesti kiinnitämme huomiota kokemukseen lasten ja nuorten parissa toimimisesta sekä lapsen ja nuoren kasvua tukevan valmennustavan hallintaan.
Tarjoamme paikan laadukkaassa seurassa, jossa on samaan aikaan pitkät menestyksen perinteet sekä katse kohti tulevaisuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi joukkuevoimistelun tiimivastaava Anna Notkolalle osoitteeseen anna.notkola@hotmail.com 30.11.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat kätevämmin sähköpostitse samasta osoitteesta. Puhelimitse voi tarvittaessa tavoitella numerosta 040 721 5882.

 

Löydät työpaikkahakemuksen myös Te-toimiston sivuilta