Kilpa-aerobiccarit avasivat vuoden 2020 maailmanmestareiden leirillä

20.1.2020

VaVon kilpa-aerobicin valmennusryhmille järjestettiin teholeiri 2.-6.1.2020, valmentajina leirillä toimivat Vicente Lli (Espanja) ja Polina Amosenok (Venäjä)

Uuteen voimisteluvuoteen saatiin tehostartti, kun kilpa-aerobicin maailmanmestarit, Vicente Lli (ESP) ja Polina Amosenok (RUS), saapuivat pitämään viiden päivän leirin yli 80 VaVon kilpa-aerobicin valmennusryhmäläiselle. Leirin aikana muokattiin kilpailukoreografioita sekä panostettiin tehostettuun lajiharjoitteluun.

Leirin yhteydessä järjestettiin 6.1. myös valmentajien ideapäivä, jossa kansainväliset vieraat kertoivat mm. oman maansa harjoittelusta ja kilpailuun valmistautumisesta sekä saatiin demotreenit koreografisten lattialiikkeiden luomisestaa & lasten liikkuvuusharjoittelusta. Kiitos Nokian Voimisteluseura, Tampereen Sisu ja Kuopion Reippaan Voimistelijat osallistumisesta päivään!

Sekä voimistelijoiden että seuran valmentajien mielestä leiri oli erittäin onnistunut ja motivoiva. Nyt kilpa-aerobiccarit jatkavat harjoittelukautta kohti kevään kilpailuja. Huippuryhmät avaavat kautensa Ranskan Aquae Open Cupissa 13.-15.3. ja kaikki valmennusryhmät kilpailevat kevään ensimmäisen kotimaan kilpailun Tampereella 21.-22.3. Aerobic Cup 1 ja 1. MM-karsintakilpailussa.


Seuraa kilpa-aerobiccareiden treeniarkea ja valmistautumista kilpailuihin Instagramissa: @vavoaerobicgymnastics.