VaVon ohjattu toiminta tauolla 13.5. saakka (tiedotetta päivitetty 31.3.)

12.3.2020

Koronaviruksen hillitsemiseksi noudatamme Suomen hallituksen ja Suomen Voimisteluliiton antamia linjauksia

Koronavirustilanteen huomioiminen Valkeakosken Voimistelijoiden toiminnassa

(Päivitetty 31.3.2020)

Koronatilanteen edetessä, VaVo ry:n harraste- ja kaikkien lajien valmennustoiminta on tauolla 13.5. asti varotoimena pohjautuen Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Voimisteluliiton suosituksiin.

 

Seuraamme tilannetta ja päivitämme tätä tiedotetta aina tilanteen mukaan.


SOME LIIKUTTAA 

Vaikka tuntimme ovat tauolla, niin haluamme jatkaa jäsentemme ja muiden paikkakuntalaisten liikuttamista. Seuraa VaVon somesta, miten voit huolehtia liikkumisesta myös tauon aikana. Luvassa mm. tehokkaita kotijumppia ja kehonhuoltoa sekä kilpavoimistelijoillemme kotiharjoitteluohjeita.  Ota kanavamme seurantaan niin liikutaan yhdessä! 

 

 

TAPAHTUMAT

Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Täten VaVon omat huhti-ja toukokuun tapahtumat on peruttu:

  • Valkeakoski Open 24.-26.4.2020

  • VaVon Kevätnäytökset 17.5.2020
     

MAKSUT

Tilanne on täysin poikkeuksellinen eikä valmiita vastauksia tai toimintamalleja ole vielä olemassa. Tavoitteenamme on järjestää korvaavaa toimintaa mm. kotiharjoitusohjeilla, ulkotreeneillä, sosiaalisen median kautta tehtävilla jumpilla ja ohjeistuksilla ja tilanteen niin salliessa tavoitteena on jatkaa kesäjumppakautta pidempään. Tämän kaltaisessa ylivoimainen este -tilanteessa emme palauta kausi- ja/tai valmennusmaksuja.

 

Tilanteen muuttuessa päivitämme tätä tiedotetta.

Lisätietoa antaa puheenjohtaja Hanna Salminen puheenjohtaja@vavo.fi tai toiminnanjohtaja Heidi Kiuru heidi.kiuru@vavo.fi tai  puh. 040 482 3111

 

Valkeakosken Voimistelijat ry Hallitus