Kesäduuni VaVo:ssa OP:n piikkiin

30.3.2020

15-17 -vuotias nuori - hae kesätöihin meille 19.4. mennessä!

Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki tarjoaa tulevalle kesälle kesätyöpaikkoja paikallisissa yhdistyksissä. Valkeakosken Voimistelijoilla on avoinna kaksi kesätyöpaikkaa 15-17 -vuotialle nuorille. 

Hakuaika kesätöihin päättyy 19.4.
Hakemukset sähköpostitse toimisto[at)vavo.fi
 

RANTAUIMAKOULUN OHJAAJA

Rantauimakoulun ohjaaja toimii uimaopettajan apuna lasten uimakoulussa. Autat lasten uimaharjoitteissa, leikität lapsia, autat uimakertojen kaikissa käytännönjärjestelyissä niin osallistujia kuin uimaopettajaakin.

 Toivomme sinun olevan kiinnostunut lasten kanssa toimimisesta ja heidän ohjaamisestaan. Aiempi kokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Olet reipas etkäpelkää käyttää ääntäsi lapsiryhmän ohjauksessa. Omaat hyvän uimataidon ja innokkaan asenteen kesätyöhön.

kesätyön kesto: 29.6.-12.7.2020

KESÄKERHON OHJAAJA

Kesäkerhon ohjaajana toimit vastuuohjaajan apuna alakouluikäisille suunnatun kesäkerhon toteuttajana. Ohjaat lapsille vastuuohjaajan ennakkoon suunnittelemia leikkejä, pelejä, autat askartelussa ja kaikissa kerhoviikon touhuissa.

Toivomme sinun olevan kiinnostunut lasten kanssa toimimisesta ja heidän ohjaamisestaan. Aiempi kokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä. Olet reipas etkä pelkää käyttää ääntäsi lapsiryhmän ohjauksessa. Omaat innokkaan asenteen kesätyöhön ja pidät ehkä itsekin liikunnasta.
 

Löydät kaikki muutkin Kesäduuni OP:n piikkiin kesätyöpaikat Osuuspankin sivuilta.
 

Kesätyöhön valituille ilmoitetaan hakuajan päätyttyä ja heidän kanssaan sovitellaan tarvittessa kesätyön tekemisen ajankohtaa ja tehtäväsisältöjä kulloistenkin koronaviruslinjausten mukaisesti.