Tarjoamme jäsenillemme maksutonta virtuaalijumppaa!

1.4.2020


Nyt pääset jäsenenämme jumppaamaan VaVo:n treenivideoiden mukana kotona! Aloitamme myös livejumpat joka keskiviikko klo 18.

Olemme perustaneet Valkeakosken Voimistelijoiden Facebook-tilin yhteyteen oman suljetun ryhmän seuramme jäsenillemme: VaVon kotijumpat.
https://www.facebook.com/groups/556808354945981/

Käy klikkaamassa itsellesi liittymispyyntö ryhmään, hyväksymme VaVon jäsenet mukaan. Ryhmässä on erilaisia treenivideoita teemalla Kehonhuolto, Tanssitreeni, Tehotreeni ja Taukojumppa. Tarjolla on kotona / ulkona tehtävää jumppaa niin välineillä kuin ilman. Näillä videoilla haluamme tuoda teille kotiin liikunnan iloa ja valmiita jumppia, koska emme fyysisesti voi saleilla tavata.

Haluatko toivoa jotain tiettyä jumppaa sivuille? Lähetä toiveesi johanna.sundstrom@vavo.fi.

Livejumpat aloitetaan 8.4. klo 18:00

Tulemme järjestämään myös livejumppia netin välityksellä! Joka keskiviikko klo 18:00 lähetämme jumppaa livenä VaVo salilta, teema vaihtelee ohjaajan mukaan. Ensimmäinen livejumppa, Lavis, on jo ensi viikolla. Lisää ohjeita osallistua jumppaan saat viimeistään ensi viikon tiistaina sähköpostiisi.

Tässä huhtikuun livejumpat, ohjaajat ja teemat (pidätämme oikeudet muutoksiin):
8.4. Lavis / Johanna Sundström 
15.4. Tehotreeni / Hanna Lähdesmäki  
22.4. Muokkaus / Hanna Ketola 
29.4. Les Mills BodyBalance / Marjut Salmi 

Tervetuloa mukaan livejumppaan!

Et ole VaVon jäsen, mutta haluaisit osallistua livejumppaan ja päästä mukaan Facebookin jumpparyhmään? Liity VaVon jäseneksi täällä. Maksettuasi 20€ jäsenmaksun (tai kannatusjäsenyyden) pääset mukaan suljettuihin jäsenryhmiin.