Kannatusnäytös 2020

3.4.2020


Nyt Sinulla on mahdollisuus tukea valkeakoskelaista voimistelua ja liikuntaa kriisin aikana!

Järjestämme 6.9.2020 kannatusnäytöksen, johon voit ostaa omat lippusi jo nyt. Liput ovat myynnissä tästä hetkestä näytökseen saakka, tai niin pitkään, kun lippuja riittää.

Hinnat: 
 Peruslippu    20,00 eur
 VIP-lippu 50,00 eur (sis. pehmeät penkit ja kahvitarjoilun)
 Yrityslippu 200,00 eur (sis. mainoksen screenille ja nettisivuille ja kaksi paikkaa pehmeillä penkeillä ja kahvitarjoilun)

 

Ostamalla lipun jo nyt, autat meitä tässä vaikeassa tilanteessa, ja voimme liikuttaa valkeakoskelaisia normaaliin tapaan toivottavasti jälleen syyskauden alkaessa. Näytöksessä esiintyvät seuramme kilpa-aerobicarit, joukkuevoimistelijat sekä cheerleaders- ja tanssiryhmät. 

NÄIN HANKIT LIPUT

  • Tässä vaiheessa pystyt ostamaan lipun ilmoittautumisohjelma Hoikan kautta (vaatii rekisteröitymisen) 
     
  • Jos et ole VaVo:n jäsen etkä rekisteröitynyt Hoikaan, voit myös ostaa lippuja suoraan tilisiirrolla. Maksa liput tilillemme FI23 5494 0920 2109 21 ja kirjoita viestiin nimesi sekä ostettujen lippujen määrä esim. näin: ” Maija Meikäläinen 2 x peruslippu”.
     
  • tai laita meillä sähköpostia niin toimitamme sinulle laskun (esim. yritykset) toimisto(at)vavo.fi.

Fyysisiä lippuja emme tällä hetkellä tilanteen vuoksi jaa. Syksyn näytökseen lipun ostanut henkilö pääsee sisään lipun ostajan nimellä. 

 

VaVo kiittää kannatuksesta hyvän asian puolesta!

 


Sinä seuramme kannatuksesta kiinnostunut yrittäjä, voit tilata lippusi myös ottamalla yhteyttä toimisto@vavo.fi.


Huom. Mikäli syyskuussa emme pysty näytöstä järjestämään, ostettu lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn seuran seuraavaan mahdolliseen näytökseen.