Kesä täynnä toimintaa!

14.5.2020


VaVon toiminta jatkuu 1.6. mm. kesäjumpilla, kesäkerholla, rantauimakoululla ja kilpalajien harjoituksilla. Tervetuloa mukaan!

Kesä häämöttää ovella ja myös VaVolla on mahdollisuus päästä taas paikanpäällä liikkuttamaan kaupunkilaisia, mikä on aivan mahtavaa!

Tutustu alla koko kesän liikuntatarjoantaamme, jota päivitämme matkan varrella. 
 

LASTEN LIIKUNNALLINEN SEIKKALUKERHO

Kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla päästään kerhoilemaan kouluikäisten lasten kanssa.  Järjestämme seikkailukerhon kaikille innokkaille tytöille ja pojille Valkeakosken liikuntahallin ympäristössä kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla arkena klo 10-15.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.
 

RANTAUIMAKOULUT
Odotetut rantauimakoulut opettavat lapsia jälleen uimaan. Polskimaan päästään Apian uimarannalla 29.6.-10.7. välisenä aikana pienryhmissä. Uimakouluja ohjaa koulutettu uimaopettaja. Ilmoittautuminen alkaa 1.6. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä. 
 

AIKUISTEN KESÄJUMPAT

Aikuisten kesäjumpat pyörähtävät käyntiin 1.6 ja tulemme jumppaamaan pääsääntöisesti koko kesän ulkona, Itsenäisyydenpuistossa ja Sorrilan pihassa (Les Mills BodyPump). Jumpat kuuluvat jumppakorttien hintaan (myös Ikiliikekorttiin)

ma klo 17 Lavis
ma klo 18 Tehotreeni
ti klo 18 Puistojumppa/naiset
ti klo 19 Puistojumppa/miehet
ke klo 18 Les Mills BodyPump
to klo 18 Les Mills BodyBalance

Kesän jumppa-aikataulun löydät täältä.
 

JOUKKUEVOIMISTELU KESÄTREENIT 
​Joukkuvoimistelun kilpajoukkueet jatkavat toukokuussa Zoom etätreenejä ja siirtyvät kesäkuussa ulkotreeneihin valmentajien ohjeiden mukaisesti. 
 

KILPA-AEROBIC KESÄTREENIT
Kilpa-aerobicryhmien kesäharjoitukset alkavat 18.5. Luvassa on treenejä ulkosalla sekä pienryhmissä valvotusti myös VaVo salilla. Ryhmien valmentajat infoavat tarkemmat harjoitusajat kullekkin ryhmälle.  


Tervetuloa nauttimaan kesästä liikunnan parissa!