Etsimme valmentajaa tai liikuntakoordinaattoria

29.6.2020

Hae VaVolle töihin!

Valkeakosken Voimistelijat ry on vuonna 2019 perustettu uusi voimisteluseura, joka tarjoaa laadukasta toimintaa sekä harraste- että kilpavoimistelussa.

Haemme nyt yhtä tai useampaa aikaansaavaa moniosaajaa vahvistukseksi VaVo-tiimiimme.  Työkokonaisuudessa on avoinna useita osa-alueita erikseen sovittavilla tuntimäärillä. Hakija voi tarjoutua oman osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaisesti yhteen tai useampaan osa-alueista ja tarjota tietysti meille käyttöön myös muuta osaamistaan. Hakijan tarjoaman kokonaisuuden mukaan neuvotellaan työsuhteen kesto ja muoto, joka voi olla joko toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen.

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan laadukkaassa seurassa, jolla on samaan aikaan pitkät menestyksen perinteet sekä katse kohti tulevaisuutta. 

Työkokonaisuudet

Kilpa-aerobicin valmennus ja tukitehtävät 15-25 h/vko
Työ sisältää kilpa-aerobicin valmennusta, valmennuksen suunnittelua, valmennuksen tukitoimintoja ja toimistotehtäviä.  

Odotamme hakijalta oma-aloitteista ja energistä otetta sekä aiempaa kokemusta kilpa-aerobicvalmennuksesta. Hakijalla tulee olla asennetta viedä lajia ja valmennusta eteenpäin kohti entistäkin parempia suorituksia ja tuloksia. Erityisesti kiinnitämme huomiota kokemukseen lasten ja nuorten parissa toimimisesta sekä lapsen ja nuoren kasvua tukevan valmennustavan hallintaan.

Liikunnan ohjaaja 10-15 h/vko
Työ sisältää liikunnanohjausta seuran harrasteryhmissä niin aikuisten kuin lasten tunneilla. Lisäksi tehtävään kuuluu yritysliikuntatuntien sekä koulujen iltapäiväkerhojen ohjaamista.

Odotamme hakijalta oma-aloitteista ja energistä otetta sekä aiempaa kokemusta ryhmäliikunnan ja jumppien ohjaamisesta. Lisäarvoa tuo erityisryhmien ohjauskokemus mm. vesiliikunnasta tai kokemus lasten kanssa toimimisesta.  

Toimistotehtävät 5-20 h/vko
Työ sisältää seuran monenlaisia toimistotehtäviä ja valmennuksen tukitehtäviä kuten laskutusta, tapahtuma- ja kilpailujärjestelyjä ja monia muita seuratoiminnan tukitehtäviä.  

Odotamme hakijalta erityisesti oma-aloitteista ja innostunutta otetta seuratyöhön ja arvostamme sujuvaa toimisto-ohjelmistojen käyttöosaamisesta sekä koordinointitaitoja.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi toimisto@vavo.fi  mahdollisimman pian tai viimeistään 12.7.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Valkeakosken Voimistelijoiden varapuheenjohtaja Outi Leuhtonen. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla toimisto@vavo.fi, puhelintiedusteluihin vastaamme mahdollisuuksien mukaan puh. 0408204404