Syyskauden 2020 tuntikalenterit on julkaistu!

3.7.2020


Löydä itsellesi tai perheelle uusi harrastus, ilmoittautumiset alkavat 3.8. klo 12:00

Nyt on hyvä aika tutustua tulevan syyskauden tarjontaamme. Aikuisille on yli 20 viikotuntia, lapsille ja nuorille yli 30. Kalenterista löytyy varmasti harrastus sekä lapsille että aikuisille. Uutuustunteja aikuisille on mm. keskiviikon Kunto & Keho ja maanantai-illan Maanantai Bailut. Lapsille uutta on mm. Päivänsäteet ja Menninkäiset 3-5v. sekä Temppugym. 

Suosittu Ikiliike jatkaa seurassamme! Yli 60-vuotiaille suunnatut tunnit pidetään jatkossakin aamupäivisin joko VaVo salilla tai Liikuntahallilla. 

Kaikkiin ryhmiin (harraste- ja valmennusryhmät) ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.8. klo 12:00. Voit ilmoittautua suoraan netissä Hoikaan viime vuoden tunnuksilla tai tulla VaVo salille ilmoittautumaan. Aikuisille on tarjolla jälleen sähköinen jumppakortti puhelimeen AiBonuksen kautta tai muovinen jumppakortti, jonka saa toimistolta. Lapsille ja nuorille ei tule erillistä jumppakorttia, vaan ilmoittautumis- ja maksutilanteen saavat ohjaajat suoraan omasta ryhmästään Hoikan kautta. 

Huom! Kaikkiin ryhmiin tulee ilmoittautua, edellisen vuoden ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti uudelle kaudelle!!!

Oikein mukavaa ja lämmintä kesää kaikille, tavataan ilmoittautumisten parissa elokuussa.