Lähde mukaan aikuisten ja lasten ulkoliikuntaan

26.10.2020

Maksuttomat ja kaikille avoimet tunnit kahtena tiistaina, 10.11. ja 17.11. Tervetuloa liikkumaan!

Nyt pääset liikkumaan ohjatusti myös ulkosalla. VaVo järjestää kaksi aikuisten kaikille avointa ja maksutonta ulkotreeniä marraskuussa. Tunnit ohjaa liikunnanohjaaja Ida Harju. Tunneille ei tarvita ennakkoilmoittautumista vaan riittää, että saapuu paikalle. Samaan aikaan järjestetään myös kouluikäisille lapsille suunnatut ulkoliikuntatunnit. Luvassa on hauskaa puuhaa ulkosalla ja myös nämä tunnit ovat avoimia ja maksuttomia kaikille.

AIKUISTEN ULKOTREENI
tiistaina 10.11. klo 17.30-18.30  Sahara
kuntoillaan Saharan tekonurmen viereisellä ulkotreenipaikalla. Luvassa on ohjattu lämmittely, kaikille sopiva ja tehokas kiertoharjoittelu ja loppuverryttely.

LASTEN ULKOLIIKUNTA
tiistaina 10.11. klo 17.30-18.30  Sahara
kaikki alakouluikäiset lapset pääsevät ohjatusti ulkoliikkumaan ja toimintaratailemaan liikennepuiston alueella. Tapaaminen Saharan ulkotreenipaikalla. Tunnin sisältö soveltuu myös nuoremmille, alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. PS. varaathan puhelimen tunnille mukaan. Tunti on maksuton kaikille lapsille eikä ennakkovarausta tarvita, tunti täytetään saapumisjärjestyksessä.

AIKUISTEN LENKKITREENI
tiistaina 17.11. klo 17.30-18.30 VaVo Sali

Lenkkeillään ohjatusti. Tunti sisältää lämmittelyt, 45 minuutin lenkin ja loppuverryttelyt. Lenkki tehdään kaikille sopivalla kävelytahdilla. Lähtö VaVo Salin edestä.

LASTEN ULKOLIIKUNTA
tiistaina 17.11. klo 17.30-18.30 VaVo Sali

kaikki alakouluikäiset lapset pääsevät ohjatusti ulkoliikkumaan ja toimintaratailemaan. Tapaaminen VaVo Salin edessä. Tunnin sisältö soveltuu myös nuoremmille, alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. PS. varaathan puhelimen tunnille mukaan. Tunti on maksuton kaikille lapsille eikä ennakkovarausta tarvita, tunti täytetään saapumisjärjestyksessä.