VaVon syyskausi jatkuu 13.12. asti

25.11.2020


Tarkistathan VaVon päivitetyn koronainfon, jotta harraste- & valmennustunnit sekä joulunäytös voidaan järjestää turvallisesti.

Päivitetyn koronainfon löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ

Valkeakosken Voimistelijat ry toimii vastuullisesti noudattaen THL:n, Suomen Voimisteluliiton, Olympiakomitean sekä seuran hallituksen linjauksia harrastustoiminnan osalta. Otamme huomioon myös Pirkanmaan ”koronanyrkin” sekä aluehallintoviraston (AVI) suositukset.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 23.11.2020 päätöksen joulukuussa voimassa olevista tapahtumarajoituksista. Yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa, jos osallistujien turvallisuus voidaan varmistaa opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antaman koronavirusohjeen mukaisesti. Ohje on laadittu koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi ja siinä edellytetään muun muassa lähikontaktien välttämistä osallistujien tai seurueiden välillä sekä hyvästä käsihygieniasta huolehtimista.

 

Tämä tarkoittaa sitä, että näiden rajoitusten ollessa voimassa voimme järjestää VaVon joulunäytökset 12.12.2020. Yleisön määrää tullaan kuitenkin rajaamaan näillä näkymin 150 katsojaa/näytös. Liput näytöksiin tulevat varattavaksi 7.12.2020 klo 12:00. Seuraamme kuitenkin tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme lippujen varaamiseen liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin lähempänä. Näytös tullaan myös striimaamaan, voit nauttia voimistelunäytöksestä kotisohvalta.

 

24.11.2020 päivitetyt Korona-info muutokset

 - Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä saapuessanne tunnille ja sieltä lähteissä. Tämä myös lasten ryhmissä vanhemmille, jotka saattavat lapsen jumpalle. Toiveena on, että vanhemmat odottavat ulkona lasta, jos vaan lapsi pystyy ja osaa riisua / pukeutua omatoimisesti.

- Jumpalla tulee pitää 2m turvaväli toisiin jumppareihin, myös odottaessa tunnin alkua ja siirryttäessä saliin - tulemme rajaamaan osallistujamääriä aikuisten ryhmäliikunnassa seuraavasti 30.11.-13.12.:

 • VaVo sali 30 henkilöä
 • Naakka 1 osa 20 henkilöä
 • Sorrila 25 henkilöä
 • Liikuntahalli 1 osa 25 henkilöä, 2 osaa 50 henkilöä
 • Tietola 25 henkilöä
 • Tyry 35 henkilöä
 • Kärjenniemi 25 henkilöä

- Ikilikkeen tunneille ilmoittaudutaan ennakkoon uuden varausjärjestelmämme kautta. Järjestelmä otetaan käyttöön maanantaina 30.11., tulet saamaan sähköpostiin ohjeet paikan varaamista varten loppuviikosta.

 

Muistetaan edelleen jumpalla:

 • Jääthän kotiin jos olet flunssan oireinen, hakeudu myös pian koronatestiin terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti
 • Pese kädet ennen jumppaa ja jumpan jälkeen, käsidesiä on saatavilla kaikilla kouluilla
 • Vältä pukuhuoneen käyttämistä, tule jumpalle jumppavaatteet päällä, ulkovaatteet ja kengät voi ottaa saliin mukaan (sadesäällä kengät voi laittaa esim. muovipussiin)
 • Saavuthan tunnille mahdollisimman lähellä tunnin alkua ja pyri huomioimaan odotustilan väljyys sekä ohjaajien antamat ohjeet mm. ryhmien siirtymismenettelyistä saliin ja pois

 

Lisäkysymyksiä voit lähettää toimisto(at)vavo.fi tai johanna.sundstrom(at)vavo.fi puh. +358 40 525 1312 puh. +358 40 0845 664