VaVon harrastuskausi alkaa 1.2.2021

8.1.2021


18.-31.1. lapsille tunteja erillisen aikataulun mukaan. Ilmoittaudu mukaan! Aikuisille virtuaalijumppia erillisen aikataulun mukaan. Valmennusryhmät aloittavat harjoittelun max 10 hengen ryhmissä 11.1.2021.

Pirkanmaan koronatautitason ollessa vielä korkealla, vedetään hetki henkeä harrastustoiminnan käynnistyksen kanssa, ja pyritään aloittamaan se yhdessä turvallisesti helmikuussa.

Tammikuussa virtuaalijumppia ja lapsille erillisiä jumppatunteja.

Jatkamme suosittujen virtuaalijumppien lähetystä viikosta 3 alkaen sekä järjestämme lapsille ja nuorille erilaisia jumppa- ja tempputunteja (max 9 lasta/tunti) joille voi ilmoittautua erikseen.

Katso lasten ja nuorten jumppien aikataulu ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Katso aikuisten tammikuun virtuaalijumppien aikataulut täältä.

Vanhempiin aikuisten virtuaalijumppavideoihin pääset täältä.

Enemmän kevätkauden aloituksesta, tammikuun tunneista ja päivitetty koronaohjeistus löytyy myös VaVo jäsentiedotteesta. Tarkkailethan siis sähköpostiasi! Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta kirjattuna Hoikaan, voit lisätä sen ilmoittamalla asiasta toimisto(at)vavo.fi. 

Lisäkysymyksiin vastaa vt. toiminnanjohtaja Johanna Sundström, 0400 845 664 / johanna.sundstrom(at)vavo.fi

Koronatilanne ja sen suositukset

Valkeakosken Voimistelijat ry toimii vastuullisesti noudattaen aina THL:n, Suomen Voimisteluliiton, Olympiakomitean sekä seuran hallituksen linjauksia harrastustoiminnan osalta. Otamme huomioon myös Pirkanmaan ”koronanyrkin” sekä aluehallintoviraston (AVI) suositukset.

Pirkanmaan koronanyrkki on päivittänyt paikallisia suosituksia 4.1.2020, ja jatkossa nuorten ja lasten harrastustoiminta sallitaan, kuitenkin enintään kymmenen hengen kokoontumissuositusta noudattaen. Aikuisten (yli 20v.) harrastus- ja kilpalajitoiminta on vielä tauolla.

VaVon valmennusryhmät treenaavat noudattaen tämän hetken viranomaisten suosituksia koronavirukselta suojautumiseen, hyödyntäen monipuolisesti jo syksyllä hyväksi todettuja turvallisia keinoja esim. etätreenejä, maskien käyttöä, omatoimisia harjoituksia sekä ryhmän jakoa eri tiloihin.