Kevään jumppakausi alkaa 1.2.

1.2.2021

Lasten jumpissa pienryhmät, aikuisille ulkojumppia ja online-treenejä. PerheTemppu-tunti ei käynnisty.

Iloksemme voimme ilmoittaa, että aloitamme 1.2.2021 pitkään odotetun kevätkauden sekä lasten ja nuorten, että aikuisten ryhmissä. Kausi alkaa poikkeusjärjestelyin kokoontumisrajoitukset ja muut suositukset huomioiden.

Lasten ja nuorten tunnit
Lasten ja nuorten ryhmät aloittavat ma 1.2. lähtien suositusten mukaisesti enintään 10 hengen ryhmissä. Poikkeuksena on aikuisten ja lasten yhteinen PerheTemppu-tunti, jota ei vielä voida aloittaa henkilömäärajoitusten vuoksi.
Kaikkien muiden lasten ja nuorten ryhmien ohjaaja on ollut ryhmäjakojen osalta yhteydessä perheisiin sähköpostitse. Pääasiassa ryhmien ohjaajat jakavat jumpparyhmän pienenmpiin max. 10 hengen ryhmiin koulujen salien muita osia hyödyntäen. 

Lasten ja  nuorten ryhmien mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella parhaiten sähköpostitse toimisto(at)vavo.fi.
 

Aikuisten ryhmäliikunta
Aikuisten liikunnan puolella on normaalin jumppakalenterin sijasta käytössä "koronajumppakalenteri". Osa tunneista pidetään suositusten mukaisesti enintään 10 hengen pienryhmissä ulkona ja osa tunneista on online-tunteja kotona jumpattavaksi. Siirrymme takaisin ”normaaliin” tuntikalenterin tarjontaan heti kun se on mahdollista.

Huomaathan, että kaikillle ulkotunneille pitää ilmoittautua joka jumpalle erikseen. Kaikki poikkeustunnit ja niille ilmoittautumisen löydät nettisivuiltamme:
https://www.valkeakoskenvoimistelijat.fi/aikuiset/aikuisten-tunnit-koronakalenteri/

Osta Online-jumppakortti
Nyt myynnissä on myös Online-jumppakortti Sinulle joka haluat loppukevään ajan jumpata vain kotoa käsin.  Koko kevätkauden voimassa olevan Online-kortin hinta jäsenille hinta on 30 € ja ei-jäsenille 50 € (sis. VaVon jäsenyys 31.7.2021 asti). Kortin voi ostaa ilmoittautumisohjelmastamme täältä tai ottamalla yhteyttä toimistolle. Online-tunteja tullaan lähettämään toukokuun loppuun asti vähintään kolmesti viikossa, viikoittainen tuntikalenteri julkaistaan edellisellä viikolla nettisivuillamme.
 

Tervetuloa aloittamaan kevään jumppakausi!

 Lisäkysymyksiin vastaa vt. toiminnanjohtaja Johanna Sundström, 0400 845 664 /johanna.sundstrom@vavo.fi