VaVo palkitsee: Lajien lasipalkinnot jaettiin 26.2.

28.2.2021Lumi Vahteristo
Lumi Vahteristo
Rosa
Rosa
Heidi Tourunen
Heidi Tourunen
Anna Koljonen
Anna Koljonen

Instagram-livelähetyksenä toteutetussa palkitsemistilaisuudessa jaettiin Voimistelija-, Joukkue- ja Valmentajapalkinnot

Voimistelija- ja Joukkuepalkinnot on valmentajien jakamat tunnustuspalkinnot. VaVon ensimmäinen Voimistelijapalkinto jaettiin vuonna 2019. Myös Valmentajapalkinto jaetaan vuosittain eri ansioista. Palkinnot jaetaan normaalisti VaVon joulu- ja kevätnäytösten yhteydessä, mutta koronatilanteen vuoksi sekä VaVon kevät- & joulunäytös että helmikuulle suunniteltu VaVo 2v näytös jouduttiin siirtämään, suoritettiin palkitsemiset perjantaina VaVo salilla toteutetussa Instagram-livessä. Lasipalkinnot jakoi seuran puheenjohtaja Hanna Salminen.

Vuoden 2020 palkinnoissa ollaan otettu huomioon poikkeuksellinen vuosi ja etäharjoitteluaika. Tänään tässä tilaisuudessa palkittavat henkilöt ovat saaneet motivoitua itseään, ryhmäkavereitaan ja valmennettaviaan jatkuvien muutosten keskellä. VaVo haluaa kiittää upeasta työstänne ja toivottaa onnea kaikille lasipalkinnon saajille ja heidän valmentajilleen.

Palkitut perusteluineen:

Kilpa-aerobicin Voimistelijapalkinto 2020 - Lumi Vahteristo
"Määrätietoinen ja laadukas etä- ja kesäharjoittelujakso huipentui upeaan 15-17v yksilöiden SM-sarjan Suomen mestaruuteen syksyllä 2020. Lumi harjoitteli kevään ja kesän aikana hyvällä motivaatiolla ja sai kuluneena vuonna kevään peruuntuneesta kilpailukaudesta ja jatkuvista muutoksista huolimatta paljon lisää varmuutta tekemiseen. Lumi on kasvanut urheilijana ja ottanut vastuuta omasta harjoittelustaan poikkeustilanteen sitä vaatiessa ja tämä varmasti vie urheilijaa eteenpäin myös jatkossa. Valmentajat haluavat antaa tunnustusta ja kiittää ahkerasta harjoittelusta. Lumin vastuuvalmentajina toimivat Tiina ja Mila Koljander."

Joukkuevoimistelun Joukkuepalkinto 2020 - Rosa
"Joukkueen tunnollinen sekä ahkera harjoittelu on tuottanut tulosta ja joukkueen perusvoimistelu on saatu uudelle tasolle. Joukkue on selvinnyt vaikeasta koronavuodesta loistavalla joukkuehengellä kavereita tsempaten. Motivaation ansiosta joukkue on kehittynyt huimasti kuluneen vuoden aikana. Kehittymisen on huomannut myös muut valmentajat ja haluamme palkita joukkueen Rosa VaVon joukkuepalkinnolla. Rosaa valmentavat Janika Imeläinen, Tanja Borg ja Sanna Piispa."

Valmentajapalkinto kilpa-aerobic 2020 - Heidi Tourunen
"Heidi on ylläpitänyt seurassa positiivista asennetta jatkuvista muutoksista huolimatta. Hänestä on ollut suuri apu korona-ajan harjoitusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Heidi muun muassa suunnitteli eri ryhmille fysiikkatreenejä, piti Youtube-liveharjoituksia valmennusryhmille etätreenijakson aikana, ulkotreenejä niiden mahdollistuttua ja sopeutui nopeasti uusiin tilanteisiin. Heidi on Aerodance ja Kilpa 1 -ryhmien helposti lähestyttävä vastuuvalmentaja ja tekee vastuullista valmennustyötä nuorten kanssa huomioiden jokaisen yksilönä."

Valmentajapalkinto joukkuevoimistelu 2020 - Anna Koljonen
"Anna on aktiivisesti mukana seuran toiminnassa joukkuevoimisteluvalmentajana ja -tuomarina. Positiivinen ilmapiiri on välittynyt kaikessa tekemisessä vaikeasta vuodesta huolimatta. Anna on aina valmiina auttamaan, oli asia sitten harjoitusten pitäminen tai kilpailujen järjestäminen. Anna toimii Selenites -joukkueen vastuuvalmentajana ja myös joukkueen kilpailumenestys on ollut syksyllä upea. Useammasta kilpailusta tuli mitali kotiin."