Lasten jumpat jatkuvat ma 19.4.

15.4.2021

LASTEN JUMPAT KÄYNNISTYVÄT
2008 syntyneet ja sitä nuorempien lasten jumpat päästään suositusten mukaan aloittamaan tulevana maanantaina enintään 10 hengen ryhmissä. Ryhmän ohjaaja on mahdollisten ryhmäjakojen osalta yhteydessä perheisiin sähköpostitse tai alkukaudesta luotujen whatsapp-ryhmien välityksellä.  Osa ryhmistä pystyy kokoonatumaan normaalin aikataulunsa mukaisesti. Ryhmissä voidaan hyödyntää salin jakamista tai osan ryhmästä liikkumista ulkosalla. 

 Mikäli on kysyttävää lasten jumppien alkamiseen liittyen, olettehan yhteydessä suoraan lasten ryhmien ohjaajiin tai toimisto@vavo.fi.

NUORTEN TUNNIT
Nuorten tunnit odottavat vielä käynnistymistään.

 

AIKUISTEN TUNNIT ONLINE
Aikuisten ryhmäliikunta jatkaa tutuilla Online-tunneilla. Online-tunnit pyörivät nettisivuillamme toukokuun loppuun asti, löydät sivuilta viikottain 4 erilaista tuntia teemoittain; Tehotreeni, Tanssitreeni, Kehonhuolto ja Ikiliike. Jos haluat osallistua pelkille online-tunteille, mutta et omista jumppakorttia, voit ostaa erillisen Online-kortin. Kortin voi ostaa ilmoittautumisohjelmastamme täältä tai ottamalla yhteyttä toimistolle.