Koko Koskin jumppapäivä 23.8.2020

Valkeakosken Voimistelijoiden syyskausi 2020 alkaa maanantaina 24.8. Varaslähtö kauteen otetaan viime vuonna tutuksi tulleella Koko Koskin jumppapäivällä. 

Tervetuloa jumppaamaan Naakan koululle klo 11:00-14:00. Tule ja tutustu uusiin sekä tuttuihin tunteihin; 

Klo11:00-11:35Maanantai BailutJohanna Sundström
Klo11:45-12:20Tehotreeni  
Klo12:30-13:05Kunto & Keho Hanna Ketola, Outi Leuhtonen
Klo13:15-14:00Les Mills BodyBalanceHanna Ketola 

muutokset ovat mahdollisia, seuraa näitä sivuja tarkempaa aikataulua varten 

 

Koko Koskin jumppapäivä on maksuton koko perheen tapahtuma. Aikuiset jumppaavat verhon toisella puolen, samaan aikaan alle 12 vuotiaat lapset pääsevät touhuamaan verhon toiselle puolen. Lapsia liikuttaa seuramme liikunnanohjaaja Laura Leinonen. Avoin toimintasali on avoinna lapsille klo 11:00-14:00. Välillä pidämme pienen telineiden ja välineiden desinfiointitauon. 

Tuntien välissä on pieni huilitauko, jolloin voi turvallisesti tulla tunnille tai poistua tunnilta. Väljällä aikataululla haluamme taata jokaiselle turvallisen tulon ja poistumisen ilman suuria ruuhkia jumpalle ja pois. 

Saavuthan Koko Koskin jumppapäivään vain terveenä! Tullessasi pääset suoraan wc-tiloihin käsipesulle, paikalla on myös käsien desinfiointipisteitä. 

100 ensimmäistä osallistujaa saa myös ilmaisen yhteistyökumppaneidemme lahjan. Mukana tapahtumassa on mm. Walki Medical, Valkeakosken Energia ja K-Supermarket Kuljun Kartano. 

Naakan koululla voi myös hoitaa ilmoittautumiset kuntoon ja ostaa itselle tai lapselle jumppakortti. Suosimme korttimaksuja tai työnantajien tarjoamia maksuvälineitä. Hinnat löydät täältä

Tervetuloa Koko Koskin jumppapäivään!