Vesijumppakurssi

Vallitsevan korovavirustilanteen vuoksi vesijumppakurssi on keskeytetty. Jatkamme kurssia heti, kun se on turvallista. Ilmoitamme jatkosta erikseen osallistujille.

 

 

Paljon toivottu vesijumppakurssi on täällä! 

18.2.2020 starttaa vesijumppakurssi Hoikun salissa, tiistaisin jumpataan klo 18:15-19:00. Ohjaajana toimii liikunnanohjaajamme Laura Leinonen. 10 viikon aikana tutustumme vesijumpan monimuotoisiin harjoituksiin, kurssi sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin vesijumpparille. 

Vesijumppa on turvallinen tapa liikkua sekä se sopii niin miehille kuin naisille. Jumppaaminen vedessä on tehokasta ja veden vastuksen avulla treenistä saadaan tehokas, mutta veden kelluttavuuden ansiosta harjoittelu ei kuormita niveliä. Vesijumpassa tehtävät liikkeet ovat helppoja eikä vedessä tehdä vaikeita askelkuvioita, joten tunnille on helppo tulla mukaan. Liikkeitä on mahdollista soveltaa oman toimintakyvyn ja tarpeen mukaan.

Kurssin hinta on VaVon jäsenille 65 € ja ei-jäsenille 105 €. Kurssille mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Huom! Kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään 8 henkilöä.


Vesijumppa tiistaisin klo 18:15-19:00 Hoikun salissa 18.2.-21.4. välisenä aikana. 

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu 28.1. lähtien jäsenrekisteri Hoikan kautta.

Rekisteröityneet henkilöt - ilmoittautuminen

Rekisteröitymättömät henkilöt - ilmoittautuminen


 

Lisätiedustelut liikunnanohjaaja Laura Leinonen: laura.leinonen(at)vavo.fi / 041 319 7767