Harrasteliikunnan periaatteet

1. Harrastusmaksut  kaudella 2023-2024
Kaiken tiedon maksuista ja maksukäytännöistä löydät TÄÄLTÄ

2. Muut maksut
Muita mahdollisia kuluja, joita harrastuksesta voi  tulla:
- erilliset kurssiosallistumismaksut 
- erilliset, maksulliset tapahtumat 
- omat harrastusvaatteet ja -välineet 
- seuravaatteet (vapaaehtoinen ostos)

3. Lisenssi ja vakuutukset
Valkeakosken Voimistelijat ei vakuuta jäseniään! Jokaisella jäsenellä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Poikkeus on erilliset lasten kerhot, joissa kaikki kerholaiset ovat vakuutettuja. 

Tapahtumissa kaikki vapaaehtoiset ovat vakuutettuja. 

Harraste- tai kilpailulinsenssin tarvitsevat cheerleadingin harrastajat sekä kilpalajien voimistelijat (joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic).  Mikäli ryhmä lähtee esim. tanssikilpailuihin  tai Staraan, tulee osallistujan ostaa itselleen Voimisteluliiton harraste-/staralisenssi. Lisätietoa lisensseistä antaa laura.viherva(at)vavo.fi. 

4. Seuran varusteet
Kaikki seuravaatteet ovat vapaaehtoisesti hankittavia tuotteita. Harrasteliikunnassa emme velvoita jäseniä hankkimaan seuravaatteita. Seuramme harrastajat vaatettaa Noname (valmennuksen edustusasu) sekä Stadium (seuran logolla varustetut vaatteet, esim. t-paidat, trikoot, kassit). 

Lisätietoja seuravarusteista ja seurakaupasta painamalla tästä.

Harrasten seuravaatteet ja -tuotteet löytyvät Stadiumin seurakaupasta ja ne ovat tilattavissa vuoden ympäri. Lisätietoja Stadiumin seurakaupasta painamalla tästä.

5. Epäasiallinen käyttäytyminen / kiusaaminen harrasteryhmissä

Kaikilla seuran ryhmillä on yhteinen kolmiportainen käytäntö miten epäasialliseen käyttäytymiseen puututaan harjoitusten yhteydessä.

  1. Ohjaaja/valmentaja keskustelee harjoituksissa tilanteeseen liittyvien henkilöiden kanssa.
  2. Ohjaaja/valmentaja + seuran työntekijä keskustelevat tilanteeseen liittyvien voimistelijoiden sekä heidän huoltajiensa kanssa. Keskustelutilaisuuden yhteydessä annetaan varoitus, jos epäasiallinen käytös ei lopu on rangaistuksena treenikielto. 
  3. Harjoituskielto 2 viikkoa, minkä jälkeen päätetään jatkotoimenpiteistä

Jos koet epäasiallista käytöstä harjoituksissa tai niiden ulkopuolella, ota yhteys joko toimiston sähköpostiin (toimisto(at)vavo.fi) tai Toiminnanjohtaja Johanna Sundströmiin (johanna.sundstrom(at)vavo.fi). 

Myös Et ole yksin-palvelussa saa apua ja tukea jos on kohdannut epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömästi.

------

Yhteystiedot
Toiminnanjohtaja Johanna Sundström: johanna.sundstrom(at)vavo.fi 
Toimisto: toimisto(at)vavo.fi 
Kaikki laskutukseen liittyvät asiat: laskut(at)vavo.fi