Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen kaikkiin harrasteryhmiin on auki jäsenpalvelussamme myClubissa. Ilmoittautua voi myös VaVon toimistolla (Mottitie 2), toimiston aukioloaikoina. 

Alta löydät ohjeet myClubiin rekisteröitymiseen ja jumppiin ilmoittautumiseen. Lisää ohjeita löytyy myös myClubin ohjepankista erityisesti kohdista myClub-tunnus ja Jäsentili.

Rekisteröityminen:

1. Mene selaimessa osoitteeseen vavo.myclub.fi
Jos sivu näkyy vieraalla kielellä voit vaihtaa sen suomeksi sivun alalaidasta vasemmalta.

2. Klikkaa kirjautumislaatikon alapuolella olevaa Rekisteröi uusi jäsentili –nappia.

3. Syötä seuraavissa vaiheissa pyydetyt tiedot.

Sähköpostiosoitetta kysytään rekisteröitymisessä kahdessa vaiheessa (myClub-tunnus ja Jäsentiedot). Kun luot jäsentiliä itsellesi, täytä molemmissa vaiheissa oma sähköpostiosoitteesi.

Jos sinulla on jo myClub-tunnus, syötä ensimmäisessä vaiheessa siinä käytetty sähköpostiosoite. Järjestelmä tunnistaa sen, ja yhdistää seuraavaksi luotavan jäsentilin tunnukseesi. Jos sinulla ei ole vielä myClub-tunnusta, syötä sähköpostiosoite, jota haluat käyttää siinä ja pääset luomaan itsellesi uuden tunnuksen.

4. Kun olet saanut kaikki rekisteröitymisvaiheet tehtyä pääset omalle jäsentilillesi. Palvelu pyytää sinua tarkastamaan vielä tietosuoja-asetukset. Voit muokata niitä klikkaamalla tietosuoja-asetussivun yläreunassa olevaa Muokkaa-tekstiä.


Alaikäisen rekisteröiminen:

Alaikäiselle luodaan oma VaVo:n jäsentili, johon vähintään yhdellä huoltajalla on käyttöoikeus. Huoltaja tarvitsee tätä varten oman myClub-tunnuksen.

Huoltajalle ei tarvitse luoda VaVo:n jäsentiliä, jos huoltaja itse ei osallistu VaVo:n toimintaan.

1. Osoitteessa vavo.myclub.fi klikkaa Rekisteröi uusi jäsentili –nappia.

2. Syötä eri vaiheissa pyydetyt tiedot seuraavasti:

Syötä 1. vaiheessa (myClub-tunnus) huoltajan sähköpostiosoite ja muut tiedot. Luotava myClub-tunnus tehdään siis huoltajalle.

Syötä 2. vaiheessa (Jäsentili) alaikäisen tiedot, jotta jäsentili tulee lapsen eikä huoltajan nimiin. Yhteystiedot-väliotsikon alla olevaan sähköpostikenttään voi laittaa joko lapsen tai huoltajan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

3. Kun olet saanut kaikki rekisteröitymisvaiheet tehtyä pääset luodulle jäsentilille. Palvelu pyytää sinua tarkastamaan vielä tietosuoja-asetukset. Voit muokata niitä klikkaamalla tietosuoja-asetussivun yläreunassa olevaa Muokkaa-tekstiä.

4. Jos haluat antaa käyttöoikeuden lapsen jäsentiliin toiselle henkilölle (esim. lapselle itselleen tai toiselle huoltajalle), klikkaa sinisessä palkissa näkyvää jäsenen nimeä ja alasvetovalikosta ylimpänä Omat tiedot. Käyttäjät-välilehdellä voit lähettää haluamillesi henkilöille kutsun sähköpostiin.

Alle 13-vuotiaan käyttöoikeudet jäsentiliin ovat aina rajatut, vaikka huoltaja lähettäisikin kutsun jäsentilin hallinnointiin. Voit lukea rajoituksista lisää täältä.

5. Käy valitsemassa myös, mihin jäsentilin laskut, ilmoittautumisvahvistukset yms. toimitetaan. Tämä onnistuu Omien tietojen Asetukset-välilehdellä.

Ilmoittautuminen jumppiin ja jumppakortin ostaminen:

1. Kirjaudu sisään myClub-tunnuksellasi osoitteessa vavo.myclub.fi

2. Klikkaa sinisen palkin oikeassa laidassa näkyvää nimeä ja valitse alasvetovalikosta se henkilö, jonka haluat ilmoittaa jumppaan. Jos myClub-tunnuksellesi on liitetty vain yksi tili, näkyy valikossakin vain yksi nimi.

3. Valitse sinisestä palkista Ilmoittautumiset-sivu.

4. Etsi ryhmä, johon haluat ilmoittautua tai jumppakortti, jonka haluat ostaa (esim. Aikuisten jumppakortti syksy 2022). Klikkaa rivin oikeassa reunassa näkyvää Ilmoittaudu tästä -painiketta. Valitse maksu ja vahvista ilmoittautuminen.

5. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja laskun.

Jumppamaksut ja jäsenmaksu

  • Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittaudutaan ryhmittäin. Yhdellä jumppamaksulla voi osallistua useampaan ryhmään, mikäli ryhmissä on tilaa syyskauden alettua!  Jos lapsi haluaa varmistaa paikansa useammalle tunnille, tulee jokaiseen ryhmään ilmoittautua erikseen ja maksaa kausimaksu.
  • VaVon jäsenmaksu on 20 €/vuosi, voimassa 1.8.-31.7., jäsenmaksu laskutetaan kaikilta jumpparyhmiin ilmoittautuneilta ilmoittautumisen yhteydessä tai pelkkä jäsenyys laskutetaan erikseen syksyn aikana.
  • Tutustumismaksun voi maksaa tunneilla käteisellä, maksuetuuksilla tai MobilePaylla numeroon 96517.

Pelkkä jäsenyys

  • Jos haluat liittyä pelkästään seuran jäseneksi ilman osallistumista jumppaan, ota yhteyttä toimisto(at)vavo.fi.