Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet

SIVUJA PÄIVITETÄÄN....

Ilmoittautuminen kaikkiin harrasteryhmiin aukeaa elokuussa 2024 jäsenpalvelussamme myClubissa. Ilmoittautua voi myös VaVon toimistolla (Mottitie 2), toimiston aukioloaikoina.

Alta löydät ohjeet myClubiin rekisteröitymiseen ja jumppiin ilmoittautumiseen. Lisää ohjeita löytyy myös myClubin ohjepankista erityisesti kohdista myClub-tunnus ja Jäsentili. Huom! Riittää, että rekisteröitymisen ja jäsentilin luo kerran, joka syksy ei tarvitse tehdä uusia tunnuksia. Jos olet hukannut tunnukset, ota yhteys toimisto(at)vavo.fi, niin lähetämme sinulle uudet tunnukset. 

Rekisteröityminen:

1. Mene selaimessa osoitteeseen vavo.myclub.fi
Jos sivu näkyy vieraalla kielellä voit vaihtaa sen suomeksi sivun alalaidasta vasemmalta.

2. Klikkaa Ilmoittautumiset-välilehti auki ja valitse mille kurssille haluat ilmoittautua.

3. Syötä seuraavissa vaiheissa pyydetyt tiedot.

Sähköpostiosoitetta kysytään rekisteröitymisessä kahdessa vaiheessa (myClub-tunnus ja Jäsentiedot). Kun luot jäsentiliä itsellesi, täytä molemmissa vaiheissa oma sähköpostiosoitteesi.

Jos sinulla on jo myClub-tunnus, syötä ensimmäisessä vaiheessa siinä käytetty sähköpostiosoite. Järjestelmä tunnistaa sen, ja yhdistää seuraavaksi luotavan jäsentilin tunnukseesi. Jos sinulla ei ole vielä myClub-tunnusta, syötä sähköpostiosoite, jota haluat käyttää siinä ja pääset luomaan itsellesi uuden tunnuksen.

4. Kun olet saanut kaikki rekisteröitymisvaiheet tehtyä pääset omalle jäsentilillesi. Palvelu pyytää sinua tarkastamaan vielä tietosuoja-asetukset. Voit muokata niitä klikkaamalla tietosuoja-asetussivun yläreunassa olevaa Muokkaa-tekstiä.


Alaikäisen rekisteröiminen:

Alaikäiselle luodaan oma VaVo:n jäsentili, johon vähintään yhdellä huoltajalla on käyttöoikeus. Huoltaja tarvitsee tätä varten oman myClub-tunnuksen.

Huoltajalle ei tarvitse luoda VaVo:n jäsentiliä, jos huoltaja itse ei osallistu VaVo:n toimintaan.

1. Osoitteessa vavo.myclub.fi klikkaa Ilmoittautumiset-välilehti auki ja valitse mille kurssille haluat lapsen ilmoittaa

2. Syötä eri vaiheissa pyydetyt tiedot seuraavasti:

Osallistujan tietoihin lapsen tiedot ja huoltajan tietoihin omat tietosi. myClub-tunnus kohtaan täytä omat tietosi, joilla hallinnoit lapsen tiliä.

3. Kun olet saanut kaikki rekisteröitymisvaiheet tehtyä pääset luodulle jäsentilille. Palvelu pyytää sinua tarkastamaan vielä tietosuoja-asetukset. Voit muokata niitä klikkaamalla tietosuoja-asetussivun yläreunassa olevaa Muokkaa-tekstiä.

4. Jos haluat antaa käyttöoikeuden lapsen jäsentiliin toiselle henkilölle (esim. lapselle itselleen tai toiselle huoltajalle), klikkaa sinisessä palkissa näkyvää jäsenen nimeä ja alasvetovalikosta ylimpänä Omat tiedot. Käyttäjät-välilehdellä voit lähettää haluamillesi henkilöille kutsun sähköpostiin.

Alle 13-vuotiaan käyttöoikeudet jäsentiliin ovat aina rajatut, vaikka huoltaja lähettäisikin kutsun jäsentilin hallinnointiin. Voit lukea rajoituksista lisää täältä.

5. Käy valitsemassa myös, mihin jäsentilin laskut, ilmoittautumisvahvistukset yms. toimitetaan. Tämä onnistuu Omien tietojen Asetukset-välilehdellä.

Ilmoittautuminen jumppiin ja jumppakortin ostaminen, jo olemassa olevalla myClub-tunnuksella:

1. Kirjaudu sisään myClub-tunnuksellasi osoitteessa vavo.myclub.fi

2. Klikkaa sinisen palkin oikeassa laidassa näkyvää nimeä, ja valitse alasvetovalikosta se henkilö, jonka haluat ilmoittaa jumppaan.

Jos myClub-tunnuksellesi on liitetty vain yksi tili, näkyy valikossakin vain yksi nimi.

3. Valitse sinisestä palkista Ilmoittautumiset-sivu.

4. Etsi ryhmä, johon haluat ilmoittautua / ilmoittaa lapsen

Kaikki aikuiset ilmoittautuvat kurssiin Aikuisten ja Ikiliikkeen jumpat 2023-2024, mutta valitsevat valikosta haluamansa kortin (esim. koko vuosi, syksy tms.). Klikkaa rivin oikeassa reunassa näkyvää Ilmoittaudu tästä -painiketta. Valitse maksu ja vahvista ilmoittautuminen.

5. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja laskun.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.