Hinnat kevät 2024

Syyskausi: 4.9.-10.12.2023
Kevätkausi: 8.1.-12.5.2024

Jäsenmaksu 20 € / vuosi

Jäsenmaksu maksetaan vuosittain ja on voimassa 1.8.-31.7. Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain ilmoittautumisen yhteydessä tai syksyn/kevään aikana. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuosittain, jollei sitä irtisanota. 

Lasten harrasteryhmien kausimaksut

Kerran viikossa kokoontuvat ryhmät 

85 € + jäsenmaksu*

4.3. lähtien 60 €

Kilpailevat harrasteryhmät, 2 krt/viikko (Showtanssi, Cheerleaders)

110 € + jäsenmaksu*

4.3. lähtien 75 €

Kilpailevat harrasteryhmät, 3 krt/viikko (Cheerleaders)

120 € + jäsenmaksu*

4.3. lähtien 85 €

Huom! Syksystä 2023 lähtien Cheerleadingliitto velvoittaa jokaisen harrastajan hankkimaan henkilökohtaisen Cheerlisenssin. Lue lisää lisenssistä ja osta lisenssi täältä
Junnupassi (yli 15v.) > rajaton pääsy aikuisten tunneille60 € + jäsenmaksu*

Aikuisten harrasteryhmien maksut

Syyskausi85 € + jäsenmaksu
Kevätkausi 

105 € + jäsenmaksu*

4.3. lähtien 90 €

Koko vuosi 149 € + jäsenmaksu
Eläkeläinen, työtön, opiskelija - 10 % aikuisten kortin hinnasta + jäsenmaksu
Tutustumismaksu12 €
10-kortti, voimassa vuoden ostopäivästä95 € + jäsenmaksu

HUOMIOTHAN:

Maksut 
Olemme siirtäneet laskun eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Amili Oy:n laskutuspalveluun. Palvelua tai tilausta koskevissa asioissa otathan yhteyttä suoraan laskun lähettäjään. Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Visma Amilin verkkopalveluun osoitteessa www.maksuhelposti.fi. 

Muistathan siis maksaa laskusi eräpäivään mennessä. Mahdollisissa ennen eräpäivää olevissa laskuhuomautuksissa ottakaa yhteys VaVon toimistoon.

Jos haluat maksaa harrastemaksun osissa, ota yhteys toimisto(at)vavo.fi, jokaiseen erikseen laskutettavaan osaan lisäämme 2,50€ laskutuslisän. Mahdolliset laskumuutokset pitää tehdä ennen alkuperäisen laskun eräpäivää VaVon toimistolle. 

Jäsenmaksu / kausimaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta. 

VaVossa voit maksaa näillä:

  • Smartum
  • Edenred 
  • ePassi
  • Tyky+

Jos haluat maksaa henkilökohtaisen jumppakorttisi yllä mainituilla maksutavoilla, tee ilmoittautuminen ja ilmoita VaVon toimistolle maksutavasta. Näin saamme kohdistettua maksun oikealle laskulle myClubissa.  HUOM! Lapsen jumppakorttia/valmennusmaksuja ei voi maksaa henkilökohtaisilla työntantajan antamilla etuuksilla. 

Jäsenyys 
Seura tuottaa palveluitaan yhdistyslain mukaisesti pääsääntöisesti jäsenilleen (yritysyhteistyö on erikseen), tämän vuoksi kaiken ikäiset harrastajat ovat jäseniämme. Jäsenyys on voimassa yhdistyslain mukaisesti kunnes jäsen eroaa yhdistyksestä. Tällöin kaikille jäsenille lähetetään automaattisesti jäsenmaksu vuosittain siihen saakka kunnes jäsen ilmoittaa erikseen erostaan.

* Jos jäsenmaksu on maksettu syksyllä, emme veloita sitä uudestaan kevätkaudella. 

Lasten ryhmät 
Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittaudutaan ryhmittäin yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Yhdellä jumppamaksulla voi osallistua useampaan ryhmään, mikäli ryhmissä on tilaa syyskauden alettua!  Jos lapsi haluaa varmistaa paikan useammalle tunnille, tulee jokaiseen ryhmään ilmoittautua erikseen ja maksaa kausimaksu. 

Syyskauden jälkeen osallistujat siirretään automaattisesti kevätkaudelle, josta tulee erillinen ilmoitus ja laskutus tapahtuu alkuvuodesta. 

Lapsille ja nuorille ei tule omaa  jumppakorttia, ohjaajat tarkastavat ilmoittautumiset myClubista. Poissaolon voi ilmoittaa kertakohtaisesti suoraan myClubiin. Yksi kokeilukerta lasten ryhmiin on aina ilmainen.

Aikusten ryhmät 
Aikuisten jumppakortilla pääsee kaikille aikuisten ryhmäliikunnan tunneille sekä  PerheTemppuun että Jumppatenaviin.  Lapsen tulee olla seuran jäsen, jotta voi osallistua perheliikunnan tuneille aikuisen kortilla. 

Jumppakortti sisältää joulunajan jumpat sekä kesäjumpat v. 2024.

Tutustumismaksu maksetaan tunnin alussa ohjaajalle käteisellä tai mobilepaylla numeroon 96517.