Valmennusryhmät

Valmennustoiminnan periaatteet

 

Valmennusmaksut kaudella 2019-2020:

Perusvalmennusmaksu on elokuusta- heinäkuuhun.

Hopeakeijut 110€

Kultahiput 110€

Piparmintut  280€

Inkiväärit Aurora (Stara 7-9v) 170€

Inkiväärit Adelie (Hulit) 320€

Inkiväärit Ariel (Vilit) 360€

Stara 10-13v 170€

Arrosat/ Rosat 360€

Isabella/ Sienna 440€

Valmennusmaksut eivät sisällä VaVon jäsenmaksua (20€), varusteita, leirejä tai kilpailumatkoja, nämä laskutamme erikseen. Jos olet sekä joukkuevoimistelun sekä aerobicin harrastaja ota yhteyttä toimistoon.

Lisenssi ja vakuutukset
Kilpailulisenssi ja vakuutukset otetaan Voimisteluliiton järjestelmän kautta. Lisenssi otetaan vuosittain ja se on voimassa aina kauden 1.9.-31.8. Lisenssinosto aukeaa järjestelmässä yleensä elokuun lopussa. Joukkueenjohtajat tiedottavat ryhmiä, kun voit ostaa lisenssin. 

Lisenssien hinnat:
Stara-lisenssi 10,50€
Kilpa B -lisenssi (2lk joukkueet) 45€
Kilpa A -lisenssi (kaikki muut sarjat) 65€
Lisenssin kautta hankittavan vakuutuksen hinta on 76€ (Stara-vakuutus 3,50€). On myös mahdollista ottaa oman vakuutusyhtiön kautta vakuutus, huomioittehan tässä tapauksessa, että vakuutus kattaa kilpailutoiminnan ja kilpailuun tähtäävän harjoittelun. Vakuutuksen kanssa hankittava OP Pohjolan Sporttiturva-vakuutus mm. kattaa nämä. 
Huom! Seura ei voi ilmoittaa voimistelijoita Voimisteluliiton kilpailuihin, ellei lisenssi ole otettu ja maksettu.


Seuran varusteet
Voimistelijoilla kisoissa yllään yhtenäiset seuravaatteet. Edustusasu koostuu Nonamen verkka-asusta (sinivalkoinen takki, tummansiniset housut). Virallinen harjoitusasu kilpailuissa on Nonamen seuratoppi (pojilla T-paita) ja mustat pitkät trikoot.  Seuravaatteet ovat käytössä vähintään 3 vuotta, joten oma varastoa voi täydentää kaksi kertaa vuodessa avattavassa seurakaupassa.


Epäasiallinen käyttäytyminen / kiusaaminen valmennusryhmissä
Valmennusryhmillä on yhteinen kolmiportainen käytäntö miten epäasialliseen käyttäytymiseen puututaan harjoitusten yhteydessä.
1. Valmentaja keskustelee harjoituksissa tilanteeseen liittyvien henkilöiden kanssa
2. Valmentaja + seuran työntekijä keskustelevat tilanteeseen liittyvien voimistelijoiden sekä heidän huoltajiensa kanssa (Keskustelutilaisuuden yhteydessä annetaan varoitus, jos epäasiallinen käytös ei lopu on rangaistuksena treenikielto)
3.Treenikielto 2 viikkoa, minkä jälkeen päätetään jatkotoimenpiteistä

Myös Et ole yksin -palvelussa saa apua ja tukea jos on kohdannut epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömästi www.etoleyksin.fi 

 

Yhteystiedot 
Joukkuevoimistelun Tiiminvetäjä Anna Notkola joukkuevoimistelu(at)vavo.fi
Kaikki laskutukseen liittyvät asiat: laskut(at)vavo.fi