Kilpa-aerobic

Valkeakosken Voimistelijat tarjoaa laadukasta valmennus- ja harrastetoimintaa kilpa-aerobicissa. Vasemmalta avautuvasta valikosta löydät lisätietoa sekä harrasteryhmistä että valmennustoiminnasta.

 

Koronaviruksen hillitsemiseksi noudatamme THL:n, Olympiakomitean, Suomen Voimisteluliiton ja seuran hallituksen antamia linjauksia. Seuran ajantasaisen koronaohjeistuksen öydät täältä.


Seura edustaa ehdotonta aerobicin huippuosaamista Suomessa ja kilpa-aerobicin harraste- ja valmennustoimintaan panostetaan jatkuvasti. Viimeisten vuosien merkittäviä hankintoja ovat olleet kilpa-aerobicin virallinen joustoparketti sekä oma treenisali. Valkeakosken Voimistelijoissa on mahdollista harrastaa lajia omalla tavoite- ja taitotasolla aivan huipputasolle asti.

Miten mukaan kilpa-aerobiciin?

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääset pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan normaalisti ilmoittautumisohjelman kautta. Harrasteryhmistä on mahdollisuus nousta mukaan valmennusryhmiin.

Tutustu avoimiin ryhmiin täältä.

Mikäli sinulla on kilpailutaustaa jo muusta voimistelulajista tai kilpa-aerobicista, tutustu suoraan valmennusryhmään hakemiseen täältä.


Tiedustelut:
Valmennuspäällikkö Laura Vihervä
laura.viherva(at)vavo.fi
 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Seuraa kilpa-aerobiccareidemme treeniarkea sekä valmistautumista kilpailuihin Instagramissa!

Kilpa-aerobicia tukemassa: