Kilpa-aerobic

Koronaviruksen hillitsemiseksi noudatamme THL:n, Olympiakomitean, Suomen Voimisteluliiton ja seuran hallituksen antamia linjauksia.

Harrasteryhmien harjoitukset ovat päättyneet tältä kaudelta. Valmennusryhmät jatkavat harjoittelua valmentajien ohjeiden mukaisesti. Aikuisten ryhmäliikunnan kesäjumpat alkavat 1.6.2020. Lue lisää teemoista ja tunneista kesäjumppasivuilta. Tulemme jatkamaan erilaisten kotiharjoitteiden ja kotijumppaohjeiden tekemistä. 

Tiedote koronaviruksen vaikutuksista toimintaamme (20.5.2020)

 

Valkeakosken Voimistelijat tarjoaa laadukasta valmennus- ja harrastetoimintaa kilpa-aerobicissa. Vasemmalta avautuvasta valikosta löydät lisätietoa sekä harrasteryhmistä että valmennustoiminnasta.


Seura edustaa ehdotonta aerobicin huippuosaamista Suomessa ja kilpa-aerobicin harraste- ja valmennustoimintaan panostetaan jatkuvasti. Viimeisten vuosien merkittäviä hankintoja ovat olleet kilpa-aerobicin virallinen joustoparketti sekä oma treenisali. Valkeakosken Voimistelijoissa on mahdollista harrastaa lajia omalla tavoite- ja taitotasolla aivan huipputasolle asti.

Miten mukaan kilpa-aerobiciin?

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääset pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan normaalisti ilmoittautumisohjelman kautta. Harrasteryhmistä on mahdollisuus nousta mukaan valmennusryhmiin.

Tutustu avoimiin ryhmiin täältä.

Mikäli sinulla on kilpailutaustaa jo muusta voimistelulajista tai kilpa-aerobicista, tutustu suoraan valmennusryhmään hakemiseen täältä.


Tiedustelut:
Valmennuspäällikkö Laura Vihervä
laura.viherva(at)vavo.fi
 

Seuraa kilpa-aerobiccareidemme treeniarkea sekä valmistautumista kilpailuihin Instagramissa!

Kilpa-aerobicia tukemassa: