Kilpa-aerobic

Koronaviruksen hillitsemiseksi noudatamme Suomen hallituksen ja Suomen Voimisteluliiton antamia linjauksia

Suomen hallitus on tänään kertonut uusista toimista ja suosituksista liittyen koronaviruksen hillitsemiseksi Suomessa, tämä vaikuttaa myös seuramme toimintaan. 

Harrasteryhmien ja valmennusryhmien harjoitukset sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla 13.5. asti. Tulemme tekemään erilaisia kotiharjoitteita ja antamaan kotijumppaohjeita, pysy kuulolla!

Tiedotamme tilanteen muutoksista nettisivuillamme.

Lisätietoa antaa puheenjohtaja Hanna Salminen (puheenjohtaja@vavo.fi, puh. +358 40 525 1312) tai toiminnanjohtaja Heidi Kiuru (heidi.kiuru@vavo.fi, puh. +358 40 482 3111)

Valkeakosken Voimistelijat tarjoaa laadukasta valmennus- ja harrastetoimintaa kilpa-aerobicissa. Vasemmalta avautuvasta valikosta löydät lisätietoa sekä harrasteryhmistä että valmennustoiminnasta.


Seura edustaa ehdotonta aerobicin huippuosaamista Suomessa ja kilpa-aerobicin harraste- ja valmennustoimintaan panostetaan jatkuvasti. Viimeisten vuosien merkittäviä hankintoja ovat olleet kilpa-aerobicin virallinen joustoparketti sekä oma treenisali. Valkeakosken Voimistelijoissa on mahdollista harrastaa lajia omalla tavoite- ja taitotasolla aivan huipputasolle asti.

Miten mukaan kilpa-aerobiciin?

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääset pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan normaalisti ilmoittautumisohjelman kautta. Harrasteryhmistä on mahdollisuus nousta mukaan valmennusryhmiin.

Tutustu avoimiin ryhmiin täältä.

Mikäli sinulla on kilpailutaustaa jo muusta voimistelulajista tai kilpa-aerobicista, tutustu suoraan valmennusryhmään hakemiseen täältä.


Tiedustelut:
Valmennuspäällikkö Laura Vihervä
laura.viherva(at)vavo.fi
 

Seuraa kilpa-aerobiccareidemme treeniarkea sekä valmistautumista kilpailuihin Instagramissa!

Kilpa-aerobicia tukemassa: