Harrasteryhmät

KILPA-AEROBIC

Pysähtymätöntä, intensiivistä liikettä. Nopeita jalkoja ja tarkkoja käsiliikkeitä. Notkeutta, voimaa, mukaansatempaavaa rytmiä. Heittäytymistä ja räjähtävää energiaa. Sähäkkä hyppy ilmaan ja laskeutuminen suoraan punnerrusasentoon. Lihasvoimaa ja huikeaa hallintaa, joka näyttää vaivattomalta, mutta syntyy vain lukemattomien tuntien vaivannäön tuloksena. Kilpa-aerobic on laji, jossa lihakset ovat kuin tulessa, mutta hymy ei hyydy. 

 

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääsee pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Lasten harrasteryhmät harjoittelevat kerran viikossa (45min-1h) ja kauden kohokohtina ovat Valkeakosken Voimistelijoiden liikuntanäytökset jouluna ja keväällä. Lisäksi harrasteryhmät voivat osallistua myös Stara-tapahtumiin.

Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti perusvoimistelua sekä lajin alkeita ja siinä tarvittavia ominaisuuksia. Osalla harrasteryhmistä on käytössä myös Voimistelupasseja, jotka auttavat lasta seuraamaan omaa kehitystään. Passin liikkeet ja liikesarjat ovat ikäryhmälle sopivia voimistelun perusliikkeitä. Voimistelupassin liikkeet ohjaavat laadukkaaseen ja turvalliseen perusvoimisteluun.

Kilpa-aerobicin harrasteryhmät ja esivalmennus syksyllä 2020:
Nuppubic 4-6v. keskiviikko 16:15-17:00 / Sorrila
Esivalmennusryhmä 5-8v. keskiviikko 17:00-18:00 / Sorrila
Kirppubic 7-9v. maanantai 17:30-18:15 / Sorrila


Mikäli olet kiinnostunut valmennusryhmien toiminnasta, ota yhteys valmennuspäällikköön (laura.viherva(at)vavo.fi) ja sovi kokeilukerrasta valmennusryhmässä.