Harrasteryhmät

KILPA-AEROBIC

Pysähtymätöntä, intensiivistä liikettä. Nopeita jalkoja ja tarkkoja käsiliikkeitä. Notkeutta, voimaa, mukaansatempaavaa rytmiä. Heittäytymistä ja räjähtävää energiaa. Sähäkkä hyppy ilmaan ja laskeutuminen suoraan punnerrusasentoon. Lihasvoimaa ja huikeaa hallintaa, joka näyttää vaivattomalta, mutta syntyy vain lukemattomien tuntien vaivannäön tuloksena. Kilpa-aerobic on laji, jossa lihakset ovat kuin tulessa, mutta hymy ei hyydy. 

 

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääsee pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Lasten harrasteryhmät harjoittelevat kerran viikossa (45min-1h) ja kauden kohokohtina ovat Valkeakosken Voimistelijoiden liikuntanäytökset jouluna ja keväällä. Lisäksi harrasteryhmät voivat osallistua myös Stara-tapahtumiin.

Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti perusvoimistelua sekä lajin alkeita ja siinä tarvittavia ominaisuuksia. Osalla harrasteryhmistä on käytössä myös Voimistelupasseja, jotka auttavat lasta seuraamaan omaa kehitystään. Passin liikkeet ja liikesarjat ovat ikäryhmälle sopivia voimistelun perusliikkeitä. Voimistelupassin liikkeet ohjaavat laadukkaaseen ja turvalliseen perusvoimisteluun.

Kilpa-aerobicin harrasteryhmät keväällä 2020:
Nuppubic 4-6v. torstai klo 16:45-17:30 / Tyry
Kirppubic 7-9v. keskiviikko klo 17:15-18:00 / Sorrila
Minibic 10-12v. keskiviikko klo 16:15-17:15 / Sorrila

HUOM! Esivalmennusryhmän toiminta on tauolla kevätkauden 2020. Mikäli olet kiinnostunut valmennusryhmien toiminnasta, ota yhteys valmennuspäällikköön (laura.viherva(at)vavo.fi) ja sovi kokeilukerrasta valmennusryhmässä.