Kilpailutoiminta

Päiv. 17.9. Ilmoittautumiskaavake on avoinna 7.-21.9. Huomioittehan, että jokaisesta kilpailusta täytetään erikseen ilmoittautuminen sen mukaan mihin kilpailuihin osallistuu. 

Huom! Syksyllä 2020 kilpailut tullaan toteuttamaan poikkeusjärjestelyin. Jokaisen sarjan tarkka kilpailupäivä ratkeaa vasta ilmoittautumisten jälkeen, kun kilpailujärjestäjällä on tiedossa osallistujamäärät. Eli tässä vaiheessa täytyy vielä varata molemmat päivät, suoritusjärjestykset toimitetaan n. 3 viikkoa ennen kilpailua. Tähän vaaditaan joustoa kaikilta, mutta on hyvä muistaa, että nyt joudutaan tekemään muutoksia ja erilaisia ratkaisuja, jotta osallistuminen on turvallista ja kilpaileminen mahdollista. Mikäli voimistelija suorittaa useamman ohjelman kilpailupäivän aikana, tarvitsemme tässäkin perheiden joustoa ja apua, sillä voimistelijat eivät voi jäädä aiempien kausien tapaan kilpailupaikalle useaksi tunniksi odottamaan seuraavan lämmittelyn alkamista.

Kilpailut tullaan menemään blokeissa, n. 1-1,5h kestoltaan. Käytännössä voimistelija tulee hallille, lämmittelee, kilpailee ja lähtee pois. Seuran valmentajat ovat kilpailupaikalla läsnä voimistelijoiden kilpailuaikataulujen mukaisesti.

Valkeakosken Voimistelijat ry on linjannut, että kaikkiin syksyn 2020 kilpailuihin kuljemme omin kyydein emmekä yhteiskuljetuksella vallitsevan koronatilanteen sekä kilpailujen erikoisjärjestelyjen vuoksi. Joukkueenjohtajat koordinoivat oman ryhmänsä kulkemista kilpailuihin ja huolehtivat, että kaikilla on kyyti molempiin suuntiin. 

Mikäli et tiedä, mihin sarjaan tai kilpailuun ilmoittaudut, ota yhteys ryhmäsi vastuuvalmentajaan.

Muut kilpailuilmoittautumisiin liittyvät kysymykset: laura.viherva(at)vavo.fi, 044 230 2812.Syksyn kilpailukalenteri

22.9. Kisakatselmus, VaVo sali
Ryhmille: Elite Team, Korallit, Kilpa 1, Aerodance. Ei erillistä ilmoittautumista, ilmoitathan omalle vastuuvalmentajallesi mahdollisimman pian mikäli ET pääse osallistumaan. Tänä syksynä katselmuksista lähetetään poikkeuksellisesti livestream, joukkueenjohtajat välittävät linkin perheille.

23.9. Kisakatselmus, Liikuntahalli
Ryhmille: Helmet, Meritähdet, Timantit, Kilpa 2, Kilpa 3. Ei erillistä ilmoittautumista, ilmoitathan omalle vastuuvalmentajallesi mahdollisimman pian mikäli ET pääse osallistumaan. Tänä syksynä katselmuksista lähetetään poikkeuksellisesti livestream, joukkueenjohtajat välittävät linkin perheille.

3.10. Harkkakisat, Liikuntahalli
Tänä vuonna järjestämme harkkakisat Liikuntahallilla tilanteen huomioiden väljemmissä olosuhteissa. Harkkakisassa on kilpa-aerobicin lisäksi mukana joukkuevoimistelu. Oman seuran voimistelijat saavat suorittaa kaikki ohjelmat harkkakisassa. Myös harkkakisa tullaan toteuttamaan blokeissa. Tilaisuudesta lähetetään livestream ja paikalle pääsee rajattu määrä etukäteen ilmoittautuneita katsojia.

HUOM! Linkki parkettitalkoisiin. Ilmoittauduthan samalla mukaan talkoilemaan, että saamme virallisen kilpailualustan voimistelijoiden käyttöön harkkakisoissa. Toivomme jokaisesta valmennusryhmästä vähintään 2 perhettä talkoisiin aamulla ja illalla. Pidämme huolen myös talkoilijoiden turvallisuudesta ja salilla & hallilla on käsidesipisteiden lisäksi varattu kasvomaskit ja kertakäyttöhanskoja kaikille halukkaille käyttöön. 
 

10.-11.10. Varala Cup, Varalan Urheiluopisto
Varala Cup -viikonloppuna kilpailee seuraavat sarjat:
(LA) ND IW, IM, MP, TR, GR
(LA) AG1 IW, IM, MP, TR, GR
(SU) AG2 IW, IM, MP, TR, GR
(SU) SEN IW, IM, MP, TR, GR

31.10. Kolmen lajin kilpailut, Kauppi Sports Center
Kolmen lajin kilpailuissa kilpailee seuraavat sarjat:
2lk joukkueet
3lk-6lk yksilöt, joukkueet
Aerodancet

7.-8.11. JNV kisa, Jyväskylä
Kilpailu järjestetään Vaajakosken liikuntahallilla. Tämä kilpailu toimii SM-karsintana (25 parasta SM-sarjoista karsivat itsensä Seinäjoen SM-kilpailuun). Vaajakoskella kilpailee kaikki sarjat viikonlopun aikana. Sarjojen kilpailupäivät tarkentuvat myöhemmin.

21.-22.11. VaVo Cup, Valkeakoski
Tämä kilpailu toimii KS-karsintana (25 parasta kilpasarjoista karsivat itsensä Seinäjoen Kilpasarjojen mestaruuskilpailuun). Sekä SM- että Kilpasarjat kilpailevat Valkeakoskella. Sarjojen kilpailupäivät tarkentuvat myöhemmin.

HUOM! Linkki toimitsijailmoittautumiseen. Ilmoittauduthan samalla mukaan talkoilemaan, jokaisen apu on tärkeää syksyn kilpailutoiminnan mahdollistamiseksi.

27.-29.11. SM- ja Kilpasarjojen mestaruuskilpailut, Seinäjoki
Viikonlopun aikataulu:
Perjantai SM-sarjojen alkukilpailu (sarjat yli 10 osallistujaa)
Lauantai SM-finaalit (kaikki sarjat)
Sunnuntai Kilpasarjojen mestaruuskilpailut (kaikki kilpasarjat, 2lk osalta vielä pohdinnassa).