Kilpailutoiminta

Ilmoittautuminen syksyn 2019 kilpailuihin tapahtuu sähköisesti. Ilmoittautumiskaavake on avoinna 22.8.-4.9.2019. Huomioittehan, että tänäkin syksynä jokaisesta kilpailusta täytetään erikseen ilmoittautuminen sen mukaan mihin kilpailuihin osallistuu. Täytä jokainen kaavake huolellisesti, ilmoittautumiset ovat sitovia. Kaavakkeessa kysytään urheilijan sarja ja ohjelmat, joihin hän osallistuu. Täytäthän ilmoittautumiseen koko joukkueen/kokoonpanon nimet, jos kilpailet kokoonpanossa. Jos olet epävarma sarjojen ja kilpailujen suhteen, neuvoa voi kysyä vastuuvalmentajalta. Käytännön kisamatkakysymyksiin vastaa Mila Koljander (1.9. lähtien) kilpa-aerobic(at)vavo.fi.

Kilpailupäivät (Aerobic Cupit)
Lauantaina:
ND 9-11-vuotiaiden sarjat 
AG1, AG2 ja SEN sarjat

Sunnuntaina:
2lk joukkueet
Kilpasarjat 3-6-luokat
AeroDancet (12-17v. ja yli 18v.) 


Tietoja syksyn 2019 kilpailuista ja tapahtumista

25.9. Kisakatselmus: Helmet, Meritähdet, Kilpa 2, Kilpa 3, JV / Liikuntahalli

Kisakatselmukseen ei ole erillistä ilmoittautumista. Katselmus on vain voimistelijoille ja valmentajille, ei avoin yleisölle.

26.9. Kisakatselmus: Junnut, Fionat, Korallit, Kilpa 1, Aerodancet / VaVo Sali
Kisakatselmukseen ei ole erillistä ilmoittautumista. Katselmus on vain voimistelijoille ja valmentajille, ei avoin yleisölle.

5.10. Harkkakisat, VaKP sali
Kilpailukauteen valmistaudutaan perinteisellä Harkkakisalla, joka järjestetään lauantaina 5.10. Tilaisuus järjestetään omalla salilla klo 10 alkaen. Suoritusjärjestykset ja lisäinfoa päivästä tulee viimeistään viikko ennen tapahtumaa. Harkkakisoissa kilpaillaan kaikki sarjat.

12.-13.10. Aerobic Cup 3 (Varala Cup), Tampere (Varalan Urheiluopisto)
Virallinen kilpailukausi avataan tänäkin syksynä Varalassa. Lauantaina kilpailevat kaikki ND-, AG- ja SEN-sarjat ja sunnuntaina kilpailevat kilpasarjat, 2lk joukkueet ja AeroDance-sarjat. Menomatka tapahtuu yhteiskuljetuksella, paluu omalla kyydillä. 

27.10. Kolmen lajin kilpailut, Tampere (Kauppi Sports Center)
Kolmen lajin kilpailut (Joukkuevoimistelu, Kilpa-aerobic, Rytminen Voimistelu) järjestetää Kauppi Sports Centerissä Tampereella. Kilpailuissa on sarjat 2lk joukkueet, 3lk joukkueet, 4lk yksilöt ja joukkueet, 5lk yksilöt ja joukkueet, AD 12-17v. ja AD yli 18v. ND-sarjat kilpailevat 3lk:ssa, Ag 1 4-luokassa ja Ag 2 5-luokassa eli on ns. yhdistetyt sarjat. Molempiin suuntiin kuljetaan oman ryhmän joukkueenjohtajan kanssa sovituin kimppakyydein. 

2.-3.11. Aerobic Cup 4, Vantaa (Energia Areena)
Aerobic Cup -sarja jatkuu Vantaalla. Lauantaina kilpailevat kaikki ND-, AG- ja SEN-sarjat ja sunnuntaina Kilpasarjat, 2lk ja AeroDance -sarjat. Vantaalle kuljemme yhteiskuljetuksella.

16.-17.11. Aerobic Cup 5, Tampere
Kotimainen kilpailukausi päättyy, ja Cup-kilpailu huipentuu Tampereella. Lauantain kilpailevat kaikki ND-, AG- ja SEN-sarjat ja sunnuntaina kilpasarjat, 2lk joukkueet ja AeroDance-sarjat. Menomatka tapahtuu yhteiskuljetuksella, paluu omalla kyydillä.

Kaikissa kilpailuissa kilpailijoille otetaan järjestäjältä lämmin ruoka. Kilpailujen osallistumismaksut, ruokailut ja matkat laskutetaan voimistelijoilta seuran toimesta. Huomioithan, että jos peruutat bussikuljetuksen (kuljetkin omalla kyydillä) kilpailuun laskujen lähetyksen jälkeen, kuljetuksen hintaa ei enää vähennetä laskustasi, eli kuljetuksen varaaminen on sitova. Katso tarkemmin valmennuksen periaatteet -sivulta.