Kisakatselmukset

Yleinen info
 

Kevään 2020 kilpa-aerobicin valmennusryhmien yhteinen kisakatselmus ja kontrollikisa 2 järjestetään 8.3.2020 klo 10:30 alkaen VaVo salilla.

Voimistelijoiden asu: Kilpailupuku TAI Nonamen seuratoppi, mustat pitkät trikoot, (valkoiset sukat), kengät/tossut. Hiukset nutturalla. Kisameikkiä ei tarvitse tehdä. 

Ohjelmat tehdään suoritusjärjestyksessä. Katselmuksen suoritusjärjestys löytyy tältä sivulta sekä salin seinältä lähempänä ajankohtaa. Voimistelijat ja valmentajat saavat suorituksista tuomaripalautteen. Kisakatselmus on voimistelijoille harjoitus, eli ei avoin yleisölle.

Kisakatselmuksen jälkeen järjestetään erillinen Kontrollikisa Ranskan kilpailuun ja MM-karsintoihin valmistautuville. Kontrollikisaosuuteen ovat osallistuvien voimistelijoiden vanhemmat tervetulleita katsomaan. Myös paikallislehti on kutsuttu paikalle. 

Lämmittelemään tullaan vastuuvalmentajan ohjeiden mukaisesti. Varaa mukaan myös evästä, jos olet pitkän ajan salilla. Omien suoritusten jälkeen jäädään kannustamaan muita voimistelijoita. Katselmuksen ja Kontrollikisan lopussa otetaan osallistujista yhteiskuva, ethän siis karkaa paikalta ennen kuin kuva on otettu.

Lisätiedustelut katselmuksesta ja kontrollikisasta omilta vastuuvalmentajilta.

Suoritusjärjestykset

PDF-tiedosto8.3. aikataulu.pdf (121 kB)