Try Out -tilaisuus

Kuva: Anna Tanninen

Täydennämme valmennusryhmiä!

Kesän 2020 kilpa-aerobicin avoin Try Out -tilaisuus järjestetään tiistaina 2.6. klo 16:30 VaVo salilla (Mottitie 2, 37600 Valkeakoski). Tilaisuus on normaalin harjoituksen kaltainen, jota on lisäksi seuraamassa seuran valmennuspäällikkö ja ryhmien vastuuvalmentajia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet n. 6-13 -vuotiaat voimistelijat, myös sellaiset jotka eivät tällä hetkellä ole seuran jäseniä. Try Out -tilaisuus on osallistujille maksuton. Valinnoista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse viikolla 24. Mikäli tulee valituksi valmennusryhmään tilaisuuden kautta, alkaa harjoittelu uuden ryhmän mukana heinäkuun lopussa.

Varusteet: Laitathan päälle ihonmyötäiset jumppavaatteet (esim. toppi ja pitkät trikoot tai shortsit) ja hiukset kiinni. Mukaan voit ottaa myös juomapullon.

Valmennusryhmiin hakevien on hyvä tutustua etukäteen myös VaVon valmennustoiminnan käytännön periaatteisiin.

Poikkeustilanteen vuoksi tilaisuuteen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Huomioimme voimassa olevat rajoitukset ja huolehdimme etäisyyksistä ja hygieniasta. Ilmoitamme osallistujille sähköpostitse lähempänä mikäli tilaisuus jaetaan useampaan osaan, eli kellonaika voi vielä muuttua. Yhteen harjoitukseen otamme n. 10 voimistelijaa. Harjoituksen kesto on ilmoittautujamäärästä riippuen 30-45 minuuttia.

Lisätietoja (yhteys ensisijaisesti sähköpostitse):
Laura Vihervä
laura.viherva@vavo.fi
044 230 2812

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ilmoittautuminen Try Out -tilaisuuteen 2.6.2020