Kilta

Uskollisuuden Kilta toimii 129 seurassa ja lisää kiltoja syntyy vuosittain. Kiltojen koko vaihtelee kymmenestä jopa sataan jäseneen; kaiken kaikkiaan kiltalaisia on noin 4000. Ensimmäinen kilta perustettiin Helsingin Naisvoimistelijoihin vuonna 1950.

Valkeakosken Voimistelijoiden kilta (numero 120) on Haka Gymin perustama 17.3.2007. Perustamisjäseniä kokouksessa oli 23 sekä seuran puheenjohtaja. Kilta numero 120 on siirtänyt toimintansa elokuussa 2019 Valkeakosken Voimistelijoihin. 

Killan tarkoituksena on koota yhdistyksen jäsenet ystävyyttä ja henkistä viereyttä ylläpitäväksi piiriksi.

Killan toimintamuotoja ovat esim. jäseniltojen, retkien ja ulkoilutapahtumien järjestäminen sekä Ikäihmisten liikunnan ohjaaminen. Kiltalaisille järjestetään toimintaa myös alueellisesti ja valtakunnallisesti. 

Kiltalaisten toiminnan kulmakivi on ystävyys. Kiltalaisilla on paljon yhteisiä kokemuksia ja muistoja mm. seurasta, kursseilta ja esiintymismatkoilta. Nämä kokemukset ovat muovanneet kiltalaisten välille elinikäisiä ystävyyssuhteita.

 

Killassa tapahtuu 2020

Helmikuu
21.2. Asahi klo 18:00, Mottitie 4 / Silja Hakala

Maaliskuu
Konsertti Jäitä sulatellessa Kangasala-talossa 14.3. klo 16. Samassa yhteydessä pidetään myös kevätkokous. Linja-autokuljetus, lähtö klo 15 linja-autoasemalta normaalia bussireittiä Kenraalintorille, sieltä suoraan Kangasalantielle.

Huhtikuu 
Su 5.4 perinteinen kirkkopyhä kappelikirkossa klo 10, kirkkokahvit.