Lasten liikunnallinen seikkailukerho, kesä 2020

Valkeakosken Voimistelijat järjestää koulujen kesäloman alkuun kolmen viikon liikunnallisen seikkailukerhon 7-12 -vuotiaille lapsille!

 

Seuramme liikunnan monitaituri Laura Leinonen apujoukkoineen ohjaavat lapsille hauskaa ja monipuolista tekemistä liikuntahallin ympäristössä.  Luvassa on mm. freegymiä, erilaisia pelejä ja hauskoja leikkejä sekä joka viikko päätetään retkeen joko Trampoliiniparkiin tai Flowparkiin Tampereelle. 

Kerho kokoontuu ma-pe klo 10-15, viimeisellä viikolla kerho päättyy torstaina 18.6. klo 14:00. Tarkemmat viikkoaikatulut mm. kokoontumisohjeineen lähetetään huoltajalle sähköpostitse ennen kerhon alkua. Kerhon hintaan kuuluu lämmin lounas joka päivä, kuljetus Trampoliini parkiin / Flow parkkiin sekä sisäänpääsy retkikohtaisiin ja vakuutus kerhoviikolle.  

Ole nopea, sillä kerhoon mahtuu vain 25 ensimmäistä ilmoittautunutta! Kerhossa noudatetaan THL:n ja muiden viranomaisten antamia ohjeistuksia. Pidämme yhdessä huolen turvaväleistä ja hygieniasta. Ethän tule kerhoon sairaana!

Kerhon hinta on
viikoilla 23-24  95 € / viikko
viikolla 25  85 €
tai kaikki kolme viikkoa yhteishintaan 260 €.

Kerhoon tulee olla ilmoittautuneena ja kerhomaksu maksettuna ennen kerhon alkamista, kolmen viikon kerhon voi maksaa kolmessa erässä. 


Ilmoittautuminen tapahtuu Hoikan, jäsenrekisterimme, kautta. Ilmoittautuminen on auki 14.5.-28.5.2020 välisenä aikana ja kaikille kerhoviikoille mahtuu vielä!

Huom! Ilmoitathan kerhoon lapsesi, et aikuista! Alaikäisen lapsen tulee olla huoltajan alikäyttäjä ilmoittautumista tehdessä. 

Rekisteröityneet - ilmoittautuminen

Rekisteröitymättömät - ilmoittautuminen

Vapaita paikkoja voit kysellä myös kerhon jo alettua VaVo Toimiston numerosta 0449743630


Lisätietoja: Voimistelun tuottaja Johanna Sundström / johanna.sundstrom(at)vavo.fi