Seura

Valkeakosken Voimistelijat on Valkeakosken uusi vuonna 2019 perustettu, vetovoimainen voimisteluseura. Valkeakosken Voimistelijat perustettiin, kun Haka Gym ja Valkeakosken Koskenpoikien Voimistelujaosto päättivät luoda Valkeakoskelle yhteisen voimisteluseuran.

SEURAN TARKOITUS
Seuran tarkoituksena on edistää eri-ikäisten jäsentensä monipuolista voimistelun ja liikunnan harrastamista yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Lisäksi Seuran tarkoituksena on mahdollistaa osallistuminen edellä mainittua harrastamista tukevaan yhdistystoimintaan sekä edistää yhteisöllisyyttä ja liikuntakasvatusta.

Tavoitteena on tarjota Seuran jäsenille mahdollisuus harrastaa voimistelua ja liikuntaa tasa-arvoisessa ja turvallisessa toimintaympäristössä monipuolisesti kuntoillen, kilpaillen tai huipulla urheillen ja terveitä elämäntapoja noudattaen. Lisäksi Seuran toiminnan perustana ovat liikunnan ja urheilun eettiset periaatteet.

Visio:

Perustana jokapäiväiselle toiminnalle on seuran visio. Se halutaan saavuttaa seuratoiminnassa ja visio antaa seuran toiminnalle suunnan.

Valkeakosken Voimistelijat ry:n visiona on, että Valkeakoskella voimistelu sen eri muodoissaan on kaupungin innostavin ja liikuttavin liikuntaharrastus, joka pitää kunnossa kaiken ikää sekä tarjoaa elämyksiä, onnistumisia, yhteisöllisyyttä, iloa ja menestystä. Valkeakosken Voimistelijat ry on laadukas ja turvallinen liikuttaja paikkakunnalla ja kansallisesti arvostettu voimisteluseura. 

Arvot:

ILO
YHDESSÄ
ETEENPÄIN 
LAATU

Seuran Facebook - @VaVoVoimistelu
Seuran Instagram - @valkeakoskenvoimistelijat
Kilpa-Aerobic - @vavoaerobicgymnastics
Joukkuevoimistelu - @vavo_joukkuevoimistelu