Seura

Valkeakosken Voimistelijat on Valkeakosken uusi vuonna 2019 perustettu, vetovoimainen voimisteluseura. Valkeakosken Voimistelijat perustettiin, kun Haka Gym ja Valkeakosken Koskenpoikien Voimistelujaosto päättivät luoda Valkeakoskelle yhteisen voimisteluseuran.

SEURAN TARKOITUS
Seuran tarkoituksena on edistää eri-ikäisten jäsentensä monipuolista voimistelun ja liikunnan harrastamista yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Lisäksi Seuran tarkoituksena on mahdollistaa osallistuminen edellä mainittua harrastamista tukevaan yhdistystoimintaan sekä edistää yhteisöllisyyttä ja liikuntakasvatusta.

Tavoitteena on tarjota Seuran jäsenille mahdollisuus harrastaa voimistelua ja liikuntaa tasa-arvoisessa ja turvallisessa toimintaympäristössä monipuolisesti kuntoillen, kilpaillen tai huipulla urheillen ja terveitä elämäntapoja noudattaen. Lisäksi Seuran toiminnan perustana ovat liikunnan ja urheilun eettiset periaatteet.

Visio:

Valkeakoskella voimistelu on kaupungin liikuttavin laji, joka pitää kunnossa kaiken ikää ja tarjoaa elämyksiä, onnistumisia, yhteisöllisyyttä, menestystä sekä iloa.

Arvot:

ILO
YHDESSÄ
ETEENPÄIN 
LAATU