Kisainfo

KISAINFO

KILPAILU: VaVo Cup

PAIKKA: Valkeakosken Urheilutalo, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

AIKA: Sunnuntai 10.11.2019

 

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti tapahtuu kilpailuhallin parkkipaikoille.

 

AIKATAULU

Tuomaripalaverin ja kilpailun aloitusajat ovat tarkkoja aikoja. Muut ilmoitetut ajat ovat ”noin aikoja”. Kilpailut pyritään viemään läpi ilmoitetun aikataulun mukaisesti, tauon pituutta voidaan tarvittaessa muuttaa. Aikatauluista tiedotetaan kilpailupäivän aikana kuulutuksissa.

 

Klo 10.00 Kisakanslia ja kilpailuhalli aukeavat

Klo 10.30-11.30 Kilpailumatto joukkueiden vapaassa harjoituskäytössä

Klo 11.00 Tuomaripalaveri

Klo 11.00 Lipunmyynti aukeaa

Klo 12.00 Kilpailuiden avaus

Klo 12.05 Kilpailut alkavat

Klo 12.05-14.20 Suoritukset 1-34

Klo 14.20-14.50 Tauko

Klo 14.50-15.10 Päättyneiden sarjojen palkintojenjako

Klo 15.10 Kilpailut jatkuvat

Klo 15.10-17.20 Suoritukset 35-67

Klo 17.20 Palkintojenjako ja kunniamaininnat

Klo 17.40 Kilpailut päättyvät

 

KILPAILUALUE:

Kilpailualueena toimii joukkuevoimistelun 13x13m vaalea matto.

 

HARJOITUKSET

Kilpailussa ei järjestetä harjoituksia. Kilpailumatto on joukkueiden vapaassa käytössä aamupäivällä klo 08.15-10.30.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Joukkueiden on tehtävä osanoton varmistus kisakansliassa viimeistään 1 tunti ennen oman kilpailusarjan alkua. Pyydämme että joukkuetta tulee ilmoittamaan vain yksi henkilö, sillä kisakanslian tila on hyvin pieni.

 

KILPAILUIDEN SEURAAMINEN

Joukkueen voimistelijat, valmentajat ja huoltajat voivat seurata kilpailua osallistujille varatusta katsomossa. Kisakatsomo on tilaltaan erittäin rajallinen ja katsomossa ei saa syödä eikä juoda. Pääkatsomoon pääsy vain pääsymaksulla.

Kisaajien katsomoon ja maksullisiin pääkatsomoihin on omat eri sisäänkäyntinsä.

 

LISENSSI JA VAKUUTUS

Jokaisella kilpailuun osallistuvalla voimistelijalla, valmentajalla ja tuomarilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu kilpailun järjestäjän toimesta.

 

PUKUHUONEET

Joukkueille on nimetty pukuhuoneet etukäteen. Arvotavaraa ei suositella jättää valvomatta pukuhuoneisiin, eikä muihinkaan tiloihin. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kadonneista tavaroista.

Jokaisen osallistujan on huolehdittava, että pukuhuone on lähtiessä yhtä siisti kuin sinne tultaessa. Hiusvärien ja –hileiden laitto sisätiloissa on kiellettyä.

Pukuhuoneen panttimaksu on 50€/seura. Jokaisen joukkueen tulee tuoda panttimaksu kisakansliaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä. Joukkue saa rahan lähtiessä takaisin kisakansliasta, kun pukuhuone on siistissä kunnossa joukkueen osalta.

 

LÄMMITTELYTILAT:

Kilpailupaikalla on lämmittelytilaa niukasti. Huomioittehan aulatiloissa liikuntahallin muutkin asiakkaat. Sään salliessa suosittelemme lämmittelyä myös ulkona.

Kilpailusuoritukseen vievä lämmittelyputki alkaa liikuntahallin painisalista. Painisalista siirrytään liikuntahallin oikean reunan lämmittelytilaan, jossa matoilla on 4 joukkuetta/ryhmää ja 1 joukkue/ryhmä/yksilö valmistautumassa kilpailusuoritukseen.

 

MUSIIKKI

Musiikit soitetaan tietokoneelta.

Joukkueita pyydetään ottamaan varamusiikki mukaan USB-tikulla.

 

RUOKAILU

Ruokailu järjestetään Liikuntahallin kahvion yhteydessä. Ruokailu järjestetään klo 11-16. Ruokailun voi tilata nettilomakkeella https://www.valkeakoskenvoimistelijat.fi/seura/tapahtumat/joukkuevoimistelukilpailut/ruokailu/

Myynnissä on myös rajallinen määrä ruokalippuja jotka voidaan lunastaa Infosta.

 

KAHVIO:

Kisapaikan kahvio on avoinna klo 10.00 alkaen. Kahviossa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa purtavaa, hedelmiä, kasviksia sekä kahvia, teetä ja virvoitusjuomia.

Kahviossa maksuvälineenä käy kortti tai käteinen.

 

 PALKINTOJENJAKO

8-10v sarjan joukkueet palkitaan heti suorituksen jälkeen kilpailumaton etuosassa.

Palkintojenjakoa varten joukkueita pyydetään olemaan valmiina kilpailuhallin verhon takana olevalla harjoitusalueella ohjeistusten mukaan. Joukkueet asettuvat kilpailualueelle yleisöstä katsottuna järjestykseen hopea-kulta-pronssi.

Kilpailussa ei järjestetä esittely- eikä loppumarssia.

 

TUOMARIPALAUTTEET

Valmentaja tai seuranedustaja voi hakea tuomaripalautteet kilpailusarjan päätyttyä kisakansliasta. Kilpailun järjestäjä ei postita noutamattomia tuomaripalautteita.

 

ENSIAPU

Ensiapu on paikalla koko kilpailupäivän ajan. Ensiapupiste sijaitsee kilpailumaton läheisyydessä. Vanhoihin vammoihin voimistelijoita pyydetään tuomaan mukanaan omat tarvikkeet, sillä ensiapupiste on tarkoitettu ainoastaan kilpailutapahtuman aikana loukkaantuneille voimistelijoille.

 

VALOKUVAUS

Kilpailujen aikana otetaan valokuvia/videoita, joita käytetään mm. tapahtuman aikaisessa sosiaalisen median viestinnässä. Osanoton varmistamisella kilpailuun osallistuja antaa luvan kuvaamiseen ja kuvien/videoiden käyttämiseen kilpailun aikana sosiaalisen median kanavissa. (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679)).

 

YLEISTÄ HUOMIOITAVAA

Huomioittehan, että lämmittely tapahtuu vain siihen tarkoitetuilla alueilla.

Hiuslakkojen ja glitterien käyttö kilpailupaikan sisätiloissa on kielletty.

 

LISÄTIETOJA JA YHTEYDENOTOT:

Kilpailupäivän aikana kisainfo päivystää numerossa 044 935 16 88
Kilpailujen yhteishenkilö: Katja Hartikainen 044 984 1474 / joukkuevoimistelu(a)vavo.fi