Kutsu

KILPAILUKUTSU JOUKKUEVOIMISTELUN VÄLINESARJOJEN CUP JA STARA

Valkeakosken Voimistelijat toivottaa joukkueet tervetulleiksi Joukkuevoimistelun välinesarjojen Cup-kilpailuun ja Staraan Valkeakoskelle!

AIKA: Sunnuntai 10.11.2019

PAIKKA: Valkeakosken Urheilutalo, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

KILPAILUSARJAT

8-10-vuotiaat välinohjelma

10-12-vuotiaat välineohjelma

12-14-vuotiaat harrastesarja

12-14-vuotiaat kilpasarja välineohjelma

14-16-vuotiaat harraste

14-16-vuotiaat kilpasarja välineohjelma

yli 16-vuotiaat harrastesarja

16-20 -vuotiaat kilpasarja välineohjelma

yli 18-vuotiaat kilpasarja välineohjelma

Stara:

  • akrobatiavoimistelu
  • joukkuevoimistelu
  • kilpa-aerobic
  • Team Gym, vapaaohjelma
  • rytminen voimistelu
  • tanssillinen voimistelu
  • tanssi- ja esitysohjelmat

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen auki KisaNetissä 9.9.14.10.2019. Myöhemmin joukkueeseen lisätyistä voimistelijoista laskutamme 10€/voimistelija. Jälki-ilmoittautuminen 14.-27.10.2019. Jälki-ilmoittautuneilta perimme kaksikertaisen osallistumismaksun.

Osallistumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta ilmoittautumisen ollessa avoinna. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Liiton ohjeistuksen mukaisesti ilmoittautumisen ajankohta ei määritä kilpailuun pääsyä. Maksimissaan voimme kuitenkin ottaa mukaan 100 joukkuetta. Jos ilmoittautuneiden määrä kokonaisuudessaan ylittää tämän, pyrimme kuitenkin löytämään kaikille halukkaille sopivan kilpailun kyseisenä viikonloppuna.

OSALLISTUMISMAKSU:
140 € / kilpasarjat
100 € / harrastesarjat

Stara:

1 hlö 20€

2 hlö 30€

3 hlö 60€

4- ryhmä 90€

Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

TUOMARIT JA ARVIT:
Kilpailun tuomarit tulee ilmoittaa KisaNetin kautta 14.10.2019 mennessä. Seurojen on ilmoitettava kilpailuihin käytettävissä olevia tuomareita, joiden tuomariluokka tulee vastata vähintään sarjoja, joihin seura ilmoittaa joukkueita. Tuomarilla on oltava voimassa oleva tuomarilisenssi.

Tuomarivelvoite:
1–2 joukkuetta: vähintään 1 tuomari,
3–4 joukkuetta: vähintään 2 tuomaria,
5 joukkuetta tai enemmän: vähintään 3 tuomaria.

Mikäli seurasta osallistuu joukkueita 3 tai enemmän, tulee ainakin yhden tuomareista olla II- tai I-tuomariluokan tuomari. Seura voi ilmoittaa vain yhden 3E-tuomarin.

Jokaisesta puuttuvasta tuomarista seuralle lähetetään 250 € tuomarisakko.

STARA-tapahtuman arvit tulee ilmoittaa 14.10. mennessä sähköpostilla joukkuevoimistelu(a)valkeakoskenvoimistelijat.fi. Jokaisesta Staraan osallistuvasta seurasta tulee ilmoittaa vähintään 1 arvi tapahtumaan.

 Kilpailuihin ilmoittautuvat seurat vastaavat omien tuomareidensa ja arviensa matkakuluista ja päivärahoista.KILPAILUALUE: 13m x 13m vaalea joukkuevoimistelumatto

LISENSSIT: Kilpailijoilla, valmentajilla ja tuomareilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän puolesta.

AIKATAULU: Tarkempi aikataulu sekä kisainfo päivitetään KisaNetiin ilmoittautumisen päätyttyä.

MUSIIKIT: Musiikit tulee toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä KisaNetin kautta MP3-tiedostona. Musiikki tulee nimetä sarja_joukkue_seura.

RUOKAILU: Kilpailuissa järjestetään ruokailu. Ruokailun voi tilata: https://www.valkeakoskenvoimistelijat.fi/seura/tapahtumat/joukkuevoimistelukilpailut/ruokailu/Kaikki kilpailuihin liittyvät tiedustelut:
Katja Hartikainen
joukkuevoimistelu(a)vavo.fi
044-9841474 (ma ja ke klo 11-15)