Näytökset

Valkeakosken Voimistelijat järjestää kaksi upeaa, identtistä liikuntanäytöstä sunnuntaina 17.5.2020 klo 14:00 ja klo 17:00 Valkeakosken liikuntahallilla. 

Liput molempiin näytöksiin on aikuisilta 12 €, alle 15-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan maksutta. Lippuja myydään toukokuussa VaVo:n toimistolla. Näytöspäivänä lipunmyynti avataan liikuntahallin aulassa klo 12:00 ja 16:00, ovet saliin avataan klo 13:30 ja 16:30. 

Tilaa laadukas tallenne näytöksestä! 

Myymme muistitikulle tallennettuna molemmat näytökset. Tikku maksaa 15 €, jos tilaan molemmat näytökset on yhteishinta vain 20 €. Tilauskaavakeen saat liikuntahallilta arpojenmyynnistä. Voit jättää tilauksen myös nettisivumme kautta erillisellä lomakkeella. Tallenteen voi maksaa näytökseen käteisellä tai pankkikortilla tai laskutamme sen Hoikan kautta. Valmiin tallenteen voi noutaa VaVo:n toimistolta erikseen ilmoitettavana ajankohtana. 

Näytöksessä ei jaeta paperista käsiohjelmaa. Ohjelmat julkaistaan ennakkoon näillä sivuilla, näytöksen aikana screenille heijasetaan esiintyvä ryhmä ohjelmatietoineen. 

Lisätietoja näytöksestä johanna.sundstrom(at)vavo.fi / 0400 845 664

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta näytöksestä "Ensimmäinen vuosi".


VaVo näytös tallenteen tilaaminen.

Täytäthän huolella jokaisen kohdan erikseen. Valmiin muistitikun noudosta ilmoitetaan seuran nettisivuilla. Netin kautta tilatut tallenteet laskutetaan erikseen Hoikan kautta, voit myös maksaa tallenteen käteisellä / kortilla noutaessasi sitä. 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.