Näytökset

Valkeakosken Voimistelijat järjestää kaksi upeaa, erilaista joulunäytöstä kahtena arki-iltana. 9. ja 10.12.2019 klo 18:00 Valkeakosken liikuntahallilla. 

Liput molemmille illoille ovat aikuisilta 12 €, alle 15-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan maksutta. Jos haluat tulla molempina iltoina näytökseen, pääset maanantain lipulla 5 €:n hintaan tiistain näytökseen. Lippuja myydään joulukuussa VaVo:n toimistolla. Näytöspäivinä lipunmyynti avataan liikuntahallin aulassa klo 17:00, ovet saliin avataan klo 17:30. 

Tilaa laadukas tallenne näytöksestä! 

Myymme muistitikulle tallennettuna kummankin illan näytökset. Tikku maksaa 15 €, jos tilaan molemmat illat on yhteishinta vain 20 €. Tilauskaavakeen saat liikuntahallilta arpojenmyynnistä. Voit jättää tilauksen myös nettisivumme kautta erillisellä lomakkeella. Tallenteen voi maksaa näytökseen käteisellä tai pankkikortilla tai laskutamme sen Hoikan kautta. Valmiin tallenteen voi noutaa VaVo:n toimistolta erikseen ilmoitettavana ajankohtana. 

Näytöksessä ei jaeta paperista käsiohjelmaa. Ohjelmat julkaistaan ennakkoon näillä sivuilla, näytöksen aikana screenille heijasetaan esiintyvä ryhmä ohjelmatietoineen. 

Lisätietoja näytöksestä johanna.sundstrom(at)vavo.fi / 0400 845 664

Tervetuloa nauttimaan laadukkaista näytöksistä "Joulu yhdessä" 

 


Joulunäytös tallenteen tilaaminen. Täytäthän huolella jokaisen kohdan erikseen. Valmiin muistitikun noudosta ilmoitetaan seuran nettisivuilla. Netin kautta tilatut tallenteet laskutetaan erikseen Hoikan kautta, voit myös maksaa tallenteen käteisellä / kortilla noutaessasi sitä. 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.