Vuokraa salia

Valkeakosken Voimistelijat tarjoaa mahdollisuuden vuokrata VaVo-salia omaan käyttöön esim. lasten liikunnallisia synttäreitä ajatellen osoitteessa Mottitie 2, Valkeakoski.

  • Saat käyttöösi avarat, isot tilat synttärien järjestämiseen.
  • Saliltamme löytyy runsaasti jumppavälineitä ja telineitä, joiden avulla pystyt pitämään lapsille kivat, liikunnalliset synttärit.
  • Tarjoamme liike-/toimintakortit, joiden avulla pystyt halutessasi helposti rakentamaan synttäreille monipuolisen, välineitämme hyödyntävän liikunnallisen temppuradan
  • Saat tuoda halutessasi tilaan omat tarjottavat ja somistukset
  • Salilla olevat musiikinsoittolaitteet ovat vuokraajan käytettävissä
  • Salin kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro ovat vuokraajien käytössä. Tilan somistus, pöytäliinat yms. sekä juhlien tarjoilu ovat vuokraajan vastuulla.

Tilan vuokrauksen hinta syntymäpäiville on edullinen 28 euroa/tunti, joka sisältää kaiken yllämainitun (minimi laskutettava aika 3 tuntia). Tilojen siivoaminen kuuluu vuokraajalle (salilla valmiina siivousvälineet). Huomioithan, että varatun ajan tulee pitää sisällään myös ennakkojärjestelyihin ja loppusiivoukseen käytettävä aika.

Haluatko ohjaajan mukaan juhliin? 
Osaavat ohjaajamme tulevat mielellään pitämään liikunnalliset synttärit lapsille. Ohjaaja maksaa 25€/h, veloitus salivuokran yhteydessä. Kysy lisää tai varaa lomakkeella ohjaaja lisätietoa kohdassa. 

 

Laskutus 

Laskutus tapahtuu varauksen jälkeen sähköpostitse. Käytämme laskutuksessa sähköistä jäsenrekisteriämme, myClubia. Jos et ole VaVon jäsen, käy rekisteröitymässä myClubiin ennen juhlia tästä linkistä (tästä ei synny sinulle ylimääräistä kustannusta).


Vuokrattavissa olevat ajat

Sali on vuokrattavissa pääsääntöisesti lauantai-iltapäivisin klo 15:00 alkaen, sekä tiettyinä viikonloppuina muinakin ajankohtina. Syys- ja talviaikana sali on arkisin kilpa-aerobicareiden käytössä.

Seuraavat vapaat viikonloppuajat: 

VaVo-sali kesälomalla heinäkuun ajan, elokuun ja tulevan syksyn vapaat ajat päivitetään tälle sivulle myöhemmin!

Tiedustelut p. 044 974 3630 / Salla tai salla.nikkanen@vavo.fi

Voit tehdä alustavan varauksen myös alla olevalla lomakkeella. Tämän jälkeen sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse/puhelimitse.

Salivaraus kutsuja varten

Varaajan yhteystiedot: