VaVo kasvomaski

Koskaan aikaisemmin lasten, nuorten ja aikuisten turvallisuus ei ole ollut niin tärkeää kuin nyt. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi myös meille on tullut myyntiin VaVolle suunniteltu kasvomaski. Kasvomaskin käyttäminen on tehokas tapa rajoittaa bakteereiden ja virusten leviämistä ja samalla suojata käyttäjäänsä. 

AD Mask – Safety on uudelleen käytettävä/pestävä kasvomaski. Maskissa on kaksinkertainen kangasmateriaali; sisempi kerron puuvillaa ja ulompi kerros on polyesteria. Mikä parasta lapsia ja nuoria ajatellen, maskissa on joustavat, mukavat ja säädettävät nauhat korville, joka tekee maskista mukavan käyttää ja maski sopii täydellisesti kasvoihin. 

Kangasmateriaalin vuoksi maskin kanssa on vapaata hengittää, se on myöskin hypoallergeeninen, turvallinen iholle. Maski on helppo steriloida, pesu 60 asteessa tai 5 minuutin keittäminen riittää. Pesun jälkeen maskia ei tarvitse silittää. 

Tilaa oma, yksittäin pakattu maskisi 22.10.-28.10. välisenä aikana. Ilmoitamme kun maskit ovat noudettavissa VaVo salilta. Sovittaessa harrasteryhmien ohjaaja voi tuoda maskit myös jumpalle. Maskit laskutetaan Hoika jäsenrekisterin kautta, pidäthän huolen, että Hoikasta löytyy sinun ajantasaiset yhteystiedot. 

Lisätietoja Johanna Sundström: 0400 845 664 | johanna.sundstrom(at)vavo.fi