Gymnaestrada lähestyy!

30.5.2022

Kesän liikuttavin festivaali Gymnaestrada on aivan lähellä! Infotilaisuus lähtijöille pidetään ke 1.6. klo 17.30 Tehtaan kentän päätynurmella. 

Upea voimistelutapahtuma koetaan Tampereella 9.-12.6.2022. VaVosta lähtee tapahtumaan yli 130 osallistujan ja huoltajan joukko! Tapahtumapäivien aikana on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuu 11 000 voimistelijaa ympäri Suomen. Gymnaestrada Tampere viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä nähtävää ja koettavaa kaikille, myös ohikulkijoille ympäri kaupunkia levittäytyvien tapahtumien ja näytösten muodossa. 

Ennen tapahtumaa kaikille Valkeakosken Voimistelijoiden lähtijöille ja huoltajille järjestetään seuran oma infotilaisuus keskiviikkona 1.6. klo 17.30  Tehtaan kentän päätynurmella. Infotilaisuuden jälkeen kenttäohjelmiin osallistuvat jatkavat omilla viimeisillä harjoituksillaan ennen varsinaista tapahtumaa.

Kaikki upeat kenttäohjelmat esitetään Gymnaestradan päätösjuhlassa Ratinan Stadionilla sunnuntaina 12.6. klo 14.00. Liput päätösjuhlaan ovat myynnissä: https://www.gymnaestrada.fi/fi/Liput⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Gymanestradan jälkeen vuonna 2023 luvassa on järjestyksessään 17. World Gymnaestrada Hollannin Amsterdamissa 30.7.–5.8.2023. Maailman voimisteluväen yhdistävä World Gymnaestrada -suurtapahtuma järjestetään neljän vuoden välein eri puolilla maailmaa ja se kokoaa yhteen kymmenet tuhannet voimistelijat.  Siellä voimistelevat niin vanhat kuin nuoretkin,  konkarit ja vasta-alkajat sekä huippu-urheilijat ja harrastajat. Myös VaVo:sta lähdetään kohti World Gymnaestradaa! Lisää ennakkoilmoittutumisista julkaistaan pian. Lähde sinäkin mukaan!