Gymnaestradan harjoitukset käynnissä

23.2.2022

Late bird -ilmoittautumisella pääset vielä tapahtumaan mukaan! Kenttäohjelmien harjoitukset seurassamme ovat käynnissä ja käynnistyvät osalla ryhmistä pian.  

Tulevan kesän voimistelufestivaali Gymnaestradan 9.-12.6.2022 Tampereella sitovat ilmoittautumiset ovat päättyneet. Valkeakosken Voimistelijoista on lähdössä tapahtumaan yli 100 voimistelijaa! 

LATE BIRDS -ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ
Mikäli myöhästyit tapahtuman ilmoittautumisesta niin ei hätää. Late bird -ilmoittautuminen on vielä käynnissä ja mm. kuntoliikkujien kenttäohjelmaan "Kiertoradalla" pääsee vielä mukaan, samoin kuin perheliikunnan "Robotit" -ohjelmaan. MIkäli haluat mukaan kesän upeimpaan voimistelutapahtumaan, ota yhteyttä seuramme Gymppi Terhi Rantaseen.

NÄYTÖSTEN LIPUT MYYNNISSÄ
VaVo:n kilpa-aerobiccarit on valittu lukuisen hakijoiden joukosta perjantai-illan Show it! -voimistelun iltanäytökseen esiintymään. Näytöksen liput tulevat myyntiin maaliskuulla. Gymnaestradaan osallistujina ilmoittautuneiden osalta seura tekee lipputilaukset yhteisesti, mutta muut katsojat voivat ostaa omat lippunsa suoraan Lippu.fi:n kautta. 
Myös sunnuntain 12.6. Unelmia päätösjuhlan liput ovat myynnissä. Päätösjuhlassa esitetään kaikki kenttäohjelmat. Lue lisää kaikista myynnissä olevista lipuista täältä. 

KENTTÄOHJELMIEN HARJOITUKSET KÄYNNISSÄ JA ALKAMASSA
Useimpien kenttäohjelmien harjoitukset seurassamme ovat jo hyvässä vauhdissa. Kuntoliikkujien Kiertoradalla ohjelman harjoitukset alkavat ke 9.3.  ja perheliikuntaohjelma Robotit aloittaa harjoituksen myöhemmin keväällä. Harjoituksista on tiedotettu suoraan tapahtumaan mukaan ilmoittautuneita. 

MIKÄ ON GYMNAESTRADA?

Kesän liikuttavin festivaali Gymnaestrada koetaan Tampereella 9.-12.6.2022. Luvassa on  liikkeen ja voimistelun supertapahtuma täynnä elämyksiä ja kokemuksia. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, liikuntakokeiluja sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, ja myös kansainvälisiä osallistujia. Lue lisää Gymnaestradan sivuilta ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kaikissa Gymnaestradaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä VaVon Gymppi Terhi Rantaseen: terhi.rantanen(at)gmail.com, puhelin: 0400 905407