Olemme Tähtiseura!

11.12.2021

Järjestimme 11.12. kaksi upeaa joulunäytöstä Valkeakosken Lukiolla. Edellisen kerran näytöksiä ollaan päästy järjestäämän kaksi vuotta sitten, kiitos koronan. 

Näytöksen alussa oli tähtihetki meille kaikille; saimme Tähtiseura tunnustuksen! 
Seura on valittu Suomen Olympiakomitean voimistelun Tähtiseuraksi vuosi sitten, mutta koronasta johtuen pääsimme vasta nyt juhlistamaan tätä upeaa hetkeä. Saimme kunniavieraan Suomen Voimisteluliiton hallituksesta, Maarit Petäjämäen, luovuttamaan sekä lasten ja nuorten että aikuisteen tähtimerkit seuralle. 

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Laadun taetta, Tähtimerkkejä, oli vastaanottamassa VaVon hallituksesta Outi Leuhtonen (varapj), Hanna Kekkonen (kilpa-urheilu), Riitta Latosaari (aikuisten liikunta) ja Helena Sokuri (osaamisen kehittäminen). 

Kahdessa näytöksessä lavalle pääsivät perheet pienimmät PerheTemppulaiset, kaikki temppukoulujen lapset, kilpa-aerobicin ja joukkuevoimistelun taitajat sekä tanssin ja cheerleadingin osaajat. Myös muutama aikuisten ryhmä nähtiin lavalla. 

Suuri kiitos seuran Tapahtumatiimille, joka rakensi upeat näytökset: Sanna Rytkönen (tiimin vetäjä), Kati Hakonen, Jani Turpeinen, Sari Mattila, Reet Nikkanen, Elisa Nappa, Päivi Lehtonen ja Marika Aho. 

Nyt on aika otta pieni joulutauko, jatketaan joulun ja uuden vuoden jälkeen kevätkautta 10.1.2022. 

Hyvää ja rauhallista joulun aikaa kaikille!