Suositut rantauimakoulut saatu päätökseen!

13.7.2021


Vesipetojen rantauimakoulut on saatu päätökseen. Kiitos kaikille innokkaille uimareille. Kiitos myös ammattitaitoisille kesätyöntekijöille Sara, Nella ja Katariina!

Tässä vielä kesätyöntekijöiden terveiset.

Minä, Katariina, aloitin työt jo viikkoa ennen uimakouluja. Päätehtävänäni oli uusia seuran koulutusrekisteri. Keräsin koulutustiedot eri paikoista Excel-taulukkoon. Kävin myös VaVo-salilla siivoamassa välineitä ja järjestelemässä esiintymisvaatteita sekä etsimässä rantauimakouluihin tavarat valmiiksi.

VaVon rantauimakoulut starttasivat juhannuksen jälkeen aurinkoisessa säässä, silloin aloitti myös Nella työt. Rantauimakouluissa olemme polskineet vedessä erilaisten harjoitusten ja leikkien parissa. Uimaharjoittelun välissä olemme pitäneet lämmittelytansseja ja -leikkejä. Viimeisillä uimakerroilla aloimme suorittamaan uintimerkkejä. Vanhemmat saivat jäädä seuraamaan uimaopetusta viimeisellä kerralla. Tavoitteenamme uimakoulussa oli tutustuttaa lapsia veteen ja suorittaa uintimerkki.

Mielestämme VaVolla on ollut hauskaa työskennellä. Työtehtävät ovat olleet monipuolisia ja niitä on ollut mukava tehdä. Uimakouluissa on oppinut lasten ohjauksesta paljon. Äänenkäyttö, positiivinen asenne, innokkuus sekä selkeät ohjeet ovat tulleet käyttöön. 

Olemme päässeet ohjaamaan ja ohjeistamaan lapsia leikeissä sekä uimaharjoituksissa rantauimakoulussa. Saimme vaikuttaa tuntien sisältöön ja ideoida leikkejä eri kerroille. Olemme myös kuvanneet sosiaaliseen mediaan sisältöä. 

Päädyimme hakemaan kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta VaVolle kesätöihin. Olimme molemmat jo viime vuonna olleet yhdessä uimakouluissa töissä, joten työnkuva oli jo tuttu.