Trio EM-finaalin 5., Suomen junioreille tiimikilpailun EM-hopeaa!

21.11.2023

Upeaa menestystä kilpa-aerobicin EM-kilpailuista VaVon junioreille

Kokoonpano Julia Alimyllymaa, Viivi Komu, Meri Vahteristo osoitti kilpailuviikonloppuna olevansa aivan Euroopan kärkijoukkueita ensin saavuttaessaan jo hieman yllättäen paikan EM-finaaliin ja sen jälkeen sijoittuen kovatasoisen ja tasaisen finaalin viidenneksi jääden vain 0,05 mitalisijasta.

"Alkukilpailun suoritus meni jo tosi hyvin ja finaaliin pääsy tuntui hienolta. Finaalissa saatiin vielä parannettua suoritusta", kommentoi joukkueen kilpailusta Meri Vahteristo.

"Kisa oli kokonaisuudessaan onnistunut ja kovasta jännityksestä huolimatta nautin joka hetkestä lavalla. Finaalipaikka yllätti, mutta finaalissa jäi ehkä jopa vähän harmittamaan sijoitus, kun oltiin jo niin lähellä pronssiakin", jatkoi Julia Alimyllymaa.

Suomen junioreiden maajoukkue ylsi ensimmäistä kertaa koskaan mitaliin tiimikilpailussa ja voimistelijat pääsivätkin juhlimaan heti myös ensimmäistä EM-mitaliaan, kun Suomi voitti tiimikisan hopeaa. Suomen juniorijoukkueessa voimisteli urheilijoita VaVon lisäksi Turun Urheiluliitosta ja Tampereen Sisusta.

Myös junioreiden yksilösarjassa Meri Vahteristo teki onnistuneen debyytin EM-kilpailuissa sijoittuen tasaisen sarjan 13., eikä finaalipaikka jäänyt myöskään yksilösarjassa kauas. 15-vuotias Meri ehtii vielä ikänsä puolesta kilpailla toiset EM-karkelot samassa junioreiden 15-17v. sarjassa, joten kilpailun kokonaistulos ennustaa hyvää tulevaisuutta.

Paljon onnea upeat urheilijat, valmennustiimi ja tukijoukot!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Seuraavan kerran kilpa-aerobicin valmennusryhmien ohjelmia pääsee ihastelemaan VaVon joulunäytöksessä 9.12., jossa myös trio esittää kilpailuohjelmansa.