Tule mukaan mahdollistamaan VaVo Stara-tapahtumaa!

20.2.2024


Valkeakosken Voimistelijat järjestää lasten ja nuorten Stara-tapahtuman lauantaina 25.5.2024 Valkeakosken Liikuntahallilla. Stara-tapahtuma on tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle! 

Kaikki apu tapahtumien järjestämisessä on arvokasta ja siksi kutsummekin Sinut kanssamme mahdollistamaan tätä Stara-tapahtumaa. Tule mukaan vaikka tunniksi tai kahdeksi oman aikataulusi mukaan. Kaikki toimitsijavuoron tekevät pääsevät maksutta yleisöksi. 

Tuttuun tapaan tarvitsemme innokaita apukäsiä eri rooleihin. Esimerkiksi buffettiin, kisainfoon, ensiapuun tai musiikinsoittoon, lipunmyyntiin, sisäänheittäjiksi sekä somistukseen ja purkuun.  Alla olevan lomakkeen kautta voit ilmoittautua mukaan! Päivän tarkempi aikataulu selviää lähempänä tapahtumaa, mutta lisätietoihin voit lisätä minkälaisella aikataululla itse pystyisit olemaan mukana, ja toiveita mihin tehtäviin haluaisit / et haluaisi, tai mihin juuri Sinulla on erityistä osaamista. Toivomme ilmoittautumista 29.4. mennessä.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠