VaVo palkitsi kilpa-aerobicin menestyjiä, Vuoden VaVolainen on valittu

11.12.2021

Seura palkitsee  vuosittain parhaimmistoaan, niin tänäkin vuonna. Näin jouluisin palkitaan aina kilpa-aerobicin menestyjiä ja keväisin joukkuevoimistelun. Palkitsemiset joulunäytöksessä jakoi VaVon hallituksen kilpaurheilun edustaja Hanna Kekkonen.

Pari viikkoa sitten Tampereella ratkottiin kilpa-aerobicin Suomen mestaruudet, seuraan saatiin peräti 13 mitalia! Nyt oli aika palkita näitä ansioituneita mitalisteja. 

15-17v yksilöt tytöt, SM-hopea, Nelli Paulamäki
Valovoimainen Nelli onnistui finaalisuorituksessaan loistavasti ja nappasi yksilösarjan hopeamitalin pistein 19,700. Omien sanojensa mukaan Nelli oli todella tyytyväinen ehjään suoritukseen ja sitä kautta kovatasoisen sarjan hopeamitaliin. Vaikka oli myös paineita, pystyi hän myös nauttimaan lavalla.

15-17v joukkueet, SM-pronssi, Linnea Antinaho, Netta Hakonen, Jertta Väisänen
Uusi vasta elokuussa koottu joukkue onnistui tekemään finaalissa ehjän, yhtäaikaisen ja onnistuneen suorituksen, joka palkittiin uuden kokoonpanon SM-pronssilla. Tytöt kommentoivat kilpailuviikonloppua onnistuneeksi, kiittelivät hyvää kannustusta, jonka kautta myös kilpailijoilla oli hyvä fiilis astua lavalle. Onnistuneen suorituksen myötä joukkue sai täytettyä kaikki kilpailuun asetetut tavoitteet. 

12-14v yksilöt tytöt, SM-hopea, Meri Vahteristo
Meri teki onnistuneen suorituksen ja hurmasi yleisön ja tuomarit kauniilla ohjelmallaan saavuttaen jo toistamiseen SM-hopeaa huippupistein 19,250. Sekä Meri, että valmentaja Laura olivat erittäin tyytyväisiä, että kovasta jännityksestä huolimatta finaalissa suoritus parani alkukilpailusta huimasti. Meri kertoi kisoista jääneen hyvä mieli ja seuraavaksi odotetaan jo innolla uuteen kauteen valmistautumista. 

12-14v ryhmät, SM-hopea, Julia Alimyllymaa, Milja Kautto, Viivi Komu, Fanni Tuuri, Meri Vahteristo
Ryhmäsarjassa käytiin erittäin kova taistelu kirkkaimmasta mitalista. Tasapistetilanteessa vasta tekniikkapisteiden ratkaistessa voittajan, VaVon kokoonpanolle ripustettiin tänä vuonna kaulaan SM-hopeaa pistein 18,550. Kaikki ryhmän jäsenet olivat tyytyväisiä onnistuneeseen ja siistiin syksyn parhaaseen suoritukseen. Kulta oli tosi lähellä, mutta onneksi seuraavat SM-kilpailut järjestetään jo toukokuussa Valkeakoskella. 

12-14v joukkueet, SM-pronssi, Julia Alimyllymaa, Viivi Komu, Meri Vahteristo
Finaalissa joukkue voimisteli Frozen-teemaisen ohjelmansa puhtaasti, mutta loppuohjelmassa sattui harmillisesti isompi virhe. Siitä huolimatta tytöille kovatasoisen sarjan SM-pronssia pistein 18,200. Tytöt pystyivät nauttimaan lavalla ja olivat tyytyväisiä, että kilpailukausi saatiin päättää myös joukkueen kanssa SM-mitaliin. 

Kaikkien näiden voimistelijoiden taustalla on osaava valmennustiimi. Voimistelijoiden vastuuvalmentajana toimii seuramme kilpa-aerobicin Päävalmentaja Laura Vihervä, joka palkittiin kukkasin.


Seura jakaa vuosittain kiertopalkinnot lajeissa. 

Palkinto on VaVolle teetetty oma Lasipalkinto.

Kilpa-aerobicin Valmentajapalkinto 2021
Tänä vuonna halutaan palkita hyvää työtä koko vuoden tehnyt Meritähdet -ryhmän valmennustiimi: Laura Leinonen, Sanni Latosaari, Aino Tuuri ja Salla Virtanen. Palkinto jaetaan osoituksena pitkäjänteisestä työstä, joka on tuottanut tulosta erityisesti kuluneen vuoden 2021 aikana. Syksyn kilpailuista ryhmän voimistelijat keräsivätkin jo 3 mitalisijaa. Jokaisella valmentajalla on omat vahvuutensa ja yhteistyössä tämän ryhmän valmennus on saatu toimimaan tehokkaasti tiimihengessä.

Kilpa-aerobicin Voimistelijapalkinto 2021
Valmentajien jakama tunnustuspalkinto voidaan jakaa vuosittain erilaisin perustein. Tänä vuonna valmentajat haluavat palkita upeaa menestystä ja positiivista näkyvyyttä seuralle tuoneen Nelli Paulamäen. Nelli toimii erinomaisena esikuvana nuoremmille voimistelijoille ja osaa urheilijana tehdä myös rohkeita itsenäisiä valintoja, jota valmentajat arvostavat suuresti. Haluamme palkinnon myötä toivottaa kovasti tsemppiä ja treeni-intoa kohti ensimmäistä vuotta naisten sarjassa.


Vuoden VaVolainen 2021

Tänä vuonna palkittiin ensimmäistä kertaa Vuoden VaVolainen. Seuran jäsenet ja miksei muutkin Koskilaiset, ovat päässeet äänestämään nettisivuillamme ensimmäistä kertaa Vuoden VaVolaista. Kriteerinä oli, että kuka on mielestäsi paras jumppakamu, tai kuka on sellainen ohjaaja / valmentaja joka saa viikosta toiseen suun korviin ja ylittämään itsensä, tai kuka voisi olla se kuulainen ja iloinan talkoilija, jonka aina tapaa tapahtumissa. Ääniä tuli yli 200 kappaletta, äänet hajaantuivat mukavasti,  voiton vei tänä vuonna kilpa-aerobicin valmentaja Riina Halttunen! Riina on ohjannut jo 7 vuoden ajan niin harraste kuin valmennusryhmiä.

Onnea kaikille palkituille!