VaVon henkilökuntaan uutta voimaa!

13.10.2022

Seurassamme on aloittanut syksyn aikana kaksi uutta työntekijää; Henriikka "Hennu" Nyman ja Suvi Åhlgren. Suvin ja Hennun tapaat lähinnä treenisaleilla, mutta myös VaVo salin toimistolla heidät tapaa viikottain. 

Tässä lyhyet esittelyt heistä:

Hei, olen Suvi Åhlgren ja olen 27-vuotias tamperelainen. Minulla on lajitaustaa joukkuevoimistelusta ja kilpa-aerobicista, ja tällä hetkellä harrastan cheertanssia Tampereella. Toimin Valkeakosken Voimistelijoissa joukkuevoimistelun valmentajana. Työtehtäviini kuuluu muun muassa joukkuevoimistelun kehittäminen seurassa ja joukkuevoimistelun valmennus. Minut tavoitat numerosta 041 310 8886 tai sähköpostilla suvi.ahlgren(at)vavo.fi.

Moi, olen Henriikka ja toimin Valkeakosken Voimistelijoissa kilpa-aerobicin valmentajana. Olen itse harrastanut kilpa-aerobicia 10 vuotta ja oman voimistelu-uran jälkeen aloitin valmentamisen VaVolla, aluksi apuvalmentajana ja sitten vastuuvalmentajana. Lisäksi toimin myös tuomarina. Työt VaVolla oli helppo aloittaa, kun vastassa olivat tutut kasvot sekä toimistolla että salilla. Työnkuvaani kuuluu kilpa-aerobicin valmennusta ja valmennuksen suunnittelua, sekä lisäksi myös kilparyhmien koordinointia. Minut tavoitat numerosta 044 984 1474 tai sähköpostilla henriikka.nyman(at)vavo.fi.