VaVon nuori kolmikko valmiina EM-kilpailuihin

13.11.2023


Tulevana viikonloppuna 17.–19.11. kamppaillaan kilpa-aerobicin Euroopan mestaruuksista Turkin Antalyassa. Valkeakosken Voimistelijoista junioreiden maajoukkueessa Suomea edustavat yksilösarjassa Meri Vahteristo ja joukkuesarjassa kokoonpano Julia Alimyllymaa, Viivi Komu & Meri Vahteristo. Kaikille kolmelle voimistelijalle EM-kilpailut ovat uran ensimmäiset. Mukaan matkaan maajoukkueen valmentajaksi lähtee myös VaVon päävalmentaja Laura Vihervä.

Valmistautuminen kauden pääkilpailuun on sujunut onnistuneesti suunnitelmien mukaan. Lokakuun alussa kilpailtu Bulgarian Plovdiv Cup antoi lisää itseluottamusta ja ohjelmat otettiin kansainvälisestikin hyvin vastaan, sillä Meri kiilasi finaaliin kovatasoisessa yksilösarjassa ja joukkue saavutti pronssia. Kotimaan kilpailukausi päättyi 4.11. KajaGym Cupissa, minkä jälkeen viimeinen kokonainen treeniviikko on vietetty tiiviisti salilla viimeistellen kisakuntoa ja ohjelmien ilmaisua. Maajoukkue lentää Turkkiin huomenna tiistaina ja harjoituksia on paikan päällä vielä keskiviikkona ja torstaina ennen kilpailuviikonloppua. 

”Erityisesti viimeinen treeniviikko sujui tosi hyvin ja on hyvä fiilis lähteä kisaamaan”, kommentoi Meri viimeistelyharjoitusten jälkeen. 

”Nyt jo vähän jännittää, mutta lähdetään hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä EM-kilpailuihin”, Viivi jatkaa. 

EM-viikonloppua voi seurata myös netin välityksellä. Junioreiden joukkuesarjan alkukilpailut käydään perjantaina 17.11. ja yksilöiden alkukilpailut lauantaina 18.11. Kaikkien junioreiden ja aikuisten sarjojen finaalit kilpaillaan sunnuntaina.

Livestream: https://gymtv.online/product/89z1P9pFSHaY1sWOz6CShw

Livetulokset: www.smartScoring.com