Kilpailutoiminta


SYKSY 2021

Kilpailuilmoittautuminen on siirretty kokonaan myClubiin. Tiedotamme aina, kun kilpailutapahtuma on julkaistu myClubissa.  Lasku kilpailusta muodostuu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä ja eräpäivä on aina kilpailuviikonloppua edeltävän viikon perjantai. 
Mikäli tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää ilmoittautumisista, ota yhteys Sallaan liikunnanohjaaja@vavo.fi.


Huom! Syksyllä 2021 kilpailut tullaan toteuttamaan poikkeusjärjestelyin. Jokaisen sarjan tarkka kilpailupäivä ratkeaa vasta ilmoittautumisten jälkeen, kun kilpailujärjestäjällä on tiedossa osallistujamäärät. Eli tässä vaiheessa täytyy vielä varata molemmat päivät (ellei Kisanetin kutsussa etukäteen ilmoiteta sarjojen kilpailupäiviä), suoritusjärjestykset toimitetaan n. 3 viikkoa ennen kilpailua. Tähän vaaditaan joustoa kaikilta, mutta on hyvä muistaa, että nyt joudutaan tekemään muutoksia ja erilaisia ratkaisuja, jotta osallistuminen on turvallista ja kilpaileminen mahdollista.

Kuljemme lähialueen kilpailuihin omalla kyydillä. VaVo suosittelee omista kimppakyydeistä seuraavanlaista bensarahakorvausta kuskeille:
100 km säteellä 5 € /henkilö 
100-200 km 10 € /henkilö
200-300 km 15 € /henkilö 
yli 300 km 20 € /henkilö 

Bensarahakorvaus perustuu polttoainekustannuksen tukemiseen. Maksu tapahtuu aamulla kuskille käteisellä, ellei kuski toisin ilmoita. Toive on, että jokainen ottaa rahan vastaan, näin kisamatkojen kustannukset ovat kaikille saman kaltaiset. 

Varaamme jokaiselle osallistuvalle voimistelijalle automaattisesti ruokailun kilpailupäivälle. Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä olevaan lisätieto-kenttään mahdolliset ruoka-aineallergiat. 

Mikäli et tiedä, mihin sarjaan tai kilpailuun ilmoittaudut, ota yhteys ryhmäsi vastuuvalmentajaan.

Onhan jokainen hankkinut kilpailulisenssin? Ilman lisenssiä emme voi ilmoittaa voimistelijoita kilpailuihin, eli hoidattehan kuntoon välittömästi, mikäli lisenssi vielä puuttuu.

Syksyn kilpailukalenteri

24.9. Kisakatselmus, VaVo sali
Ei erillistä ilmoittautumista, ilmoitathan omalle vastuuvalmentajallesi mahdollisimman pian mikäli ET pääse osallistumaan. Tänä syksynä katselmuksesta lähetetään livestream, joukkueenjohtajat välittävät linkin perheille. Katselmuksen yleinen info täällä.

3.10. Harkkakisat, VaVo sali
Ei erillistä ilmoittautumista, ilmoitathan omalle vastuuvalmentajallesi mahdollisimman pian mikäli ET pääse osallistumaan. Oman seuran voimistelijoille harkkakisa on maksuton ja osallistua voi kaikilla ohjelmilla. Harkkakisa tullaan toteuttamaan blokeissa ja tilaisuudesta lähetetään maksuton livestream. 16.-17.10. Varala Cup, Varalan Urheiluopisto
Varala Cup -ilmoittautuminen on nyt auki myClubissa, teethän ilmoittautumisen pe 17.9. mennessä. Kuljemme kilpailuun omin/kimppakyydein. Seuran suosittelemat korvaukset kuskille lueteltu ylempänä. 
Tarkemmat tiedot kilpailusta Kisanetistä: https://kisanet.fi/#/event/details/1457/invitation
(Huom! Yleisölle -osiossa lisätiedot mahdollisista livestreameista & yleisömahdollisuuksista)

23.10. Syke Cup, Nokia 
Syke Cup -ilmoittautuminen aukeaa viikolla 37. Kuljemme kilpailuun omin/kimppakyydein. Kilpailu muuttui yksipäiväiseksi, joten kaikilla sarjoilla kilpailupäivä on lauantai!
Tarkemmat tiedot kilpailusta Kisanetistä: https://kisanet.fi/#/event/details/1074/invitation

30.10. Kolmen lajin kilpailut, Kauppi Sports Center
Kolmen lajin kilpailuissa kilpailee seuraavat sarjat:
8-9v joukkueet, ryhmät
10-11v yksilöt, joukkueet, ryhmät
3lk, 4lk, 5lk yksilöt, joukkueet

Kuten aiempinakin vuosina, Kolmen lajin kisassa VaVon voimistelijat osallistuvat vain yhteen sarjaan (painotettuna kokoonpanot) rajatun osallistumismäärän vuoksi. Kuljemme kilpailuun omin/kimppakyydein. 
Tarkemmat tiedot kilpailusta Kisanetistä:
https://kisanet.fi/#/event/details/1319/invitation


13.-14.11. KA kilpailut (SM- ja Kilpasarjojen mestaruuskilpailuiden karsinta), Kajaani
Kuljemme Kajaaniin yhteiskuljetuksella  (lauantain kilpailijat: meno pe 12.11. (lähtö aamupäivällä klo 10) ja paluu la kilpailun jälkeen, sunnuntain kilpailijat: meno la 13.11. (lähtö aamupäivällä klo 10) ja paluu su kilpailun jälkeen). Majoitus- ja kuljetusvaraus aukeaa myöhemmin myClubissa. Seura hoitaa kaikki hotelli-, ruokailu- yms kulut ja laskuttaa ne perheiltä myöhemmin. Ethän siis maksa itse hotellille mitään, mikäli olet varannut majoituksen VaVon kautta!!
Tarkemmat tiedot kilpailusta Kisanetistä: https://kisanet.fi/#/event/details/1077/invitation

26.-28.11. Kilpa-aerobicin SM-kilpailut ja Kilpasarjojen mestaruuskilpailut, Tampere
Aikataulu tarkentuu lähempänä kilpailuajankohtaa. 
Tarkemmat tiedot kilpailusta Kisanetistä: https://kisanet.fi/#/event/details/1077/invitation