Kutsu

Tervetuloa Valkeakoskelle 21.-22.11.2020 järjestettävään kilpa-aerobicin VaVo Cup kilpailuun!

Koronaviruspandemia aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä kilpailuihin. Pahoittelemme tavallisesta poikkeavista kisajärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa ylimääräistä työtä ja joustavaa suhtautumista erikoisjärjestelyihin. Meille on tärkeää saada järjestää voimistelijoille turvallinen ja innostava kisatapahtuma.

Paikka
Valkeakosken liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski 

Kilpailualue
Kilpailualustana on kilpa-aerobicin virallinen joustoparketti Gymnovan "Cancun".

Sarjat
Kaikkien sarjojen kilpailupäivät tarkentuvat ilmoittautumisten jälkeen.

Suosittelemme kilpa-aerobicin lajiasiantuntijaryhmän ohjeen mukaisesti, että jokainen kilpailija osallistuu maksimissaan kahdella ohjelmalla samaan kisaan. Huomioittehan, että kilpailu viedään läpi blokeissa, liikuntahallilla ei voi oleskella oman blokin ulkopuolella. Kilpailu toimii karsintana Kilpasarjojen mestruuskilpailuihin, jossa 25 IW-sarjalaista karsitaan Seinäjoella järjestettäviin kilpailuihin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Säännöt
SM-sarjat (ND, AG 1-2, SEN) – FIG COP

Kaikki säännöt löytyvät netistä sääntösivulta: http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Kilpa-aerobic/Kilpailu/Säännöt

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tulee tehdä 19.10.-2.11.2020 välisenä aikana Kisanetin kautta. Jälki-ilmoittautuminen 3.11.-8.11.2020, jolloin ilmoittautumismaksu on kaksinkertainen. Ilmoittautumalla kilpailuihin osallistuja hyväksyy, että häntä voidaan valokuvata kilpailussa ja kuvia julkaista voimistelua tukevassa tarkoituksessa Valkeakosken Voimistelijat ry:n julkaisuissa sekä sosiaalisen median kanavissa.

Osallistumismaksut
25 € IW, IM
50 € MP
55 € TR
75 € GR
95 € AD
65 € kilpasarjojen kokoonpanot
50 € 2 lk joukkue

Osallistumismaksuista tulee lasku seuroihin ilmoittautumisajan päätyttyä. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, kuitenkin ennen kilpailuja. Kilpailuun ei voi osallistua, jos osallistumismaksuja ei ole suoritettu ennen kilpailujen alkua. Kuitti maksetuista maksuista tulee näyttää kilpailuinfossa pyydettäessä.

Jälki-ilmoittautumisista järjestäjä perii kaksinkertaisen maksun.

Peruutusehdot
Osallistumisen voi perua maksutta ennen laskun eräpäivää.

Jos kilpailija sairastuu ja hänellä on esittää lääkärintodistus tai kuva omakannasta, jossa näkyy otettu koronatesti ilman tulosta, veloitetaan 15 euron toimistokulut. Jos kilpailija peruu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen muusta syystä, ei peruuttamisesta palauteta maksuja.

Lisenssit
Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla voimassa oleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi.

Vakuutukset
Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta, jokaisella osallistujalla tulee olla kilpaurheilun kattava vakuutus.

Tuomarit
Osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin tuomarit Kisanetin kautta voimisteluliiton ohjeiden mukaisesti. Kaikilla tuomareilla tulee olla tuomarilisenssi, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

Seurakohtaisesti ilmoitettavien tuomareiden vähimmäismäärät kilpailuihin ovat:
yksi tuomari 1-10 ohjelmaa kohden/päivä
kaksi tuomaria, jos kilpailuohjelmia on yli 10 / päivä

Tuomarit tulee ilmoittaa 2.11.2020 mennessä. Tuomarisakko on 500€ / päivä, jos tuomareita ei ole ilmoitettu.

Järjestävä seura maksaa tuomareiden matkat Voimisteluliiton yleisen matkustussäännön mukaisesti, tarjoaa lounaan sekä pientä purtavaa kisapäivän aikana ja maksaa tuomarin majoituksen, mikäli hän toimii tuomarina sekä lauantaina, että sunnuntaina. Muistahan ilmoittaa 2.11. mennessä myös tuomareiden erityisruokavaliot. Päivärahoista vastaa tuomarin oma seura.

Aikataulut
Kilpailujen suoritusjärjestykset sekä muu informaatio päivitetään Kisanetiin n. 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Erillistä kilpailuinfokirjettä ei lähetetä.

Musiikki
Kilpailumusiikit tulee toimittaa Kisanetin kautta 2.11.2020. mennessä. Tämän jälkeen kisanetissä tehtyjä muutoksia musiikkeihin emme huomioi automaattisesti. Mikäli 2.11. jälkeen kilpailumusiikki halutaan vielä vaihtaa, tulee siitä laittaa välittömästi viestiä osoitteeseen toimisto@vavo.fi. Jälkikäteen toimitetusta musiikeista tai muutoksista veloitamme 10€ maksun. Musiikit tulee nimetä nimi_sarja_seura.

Palkitseminen
Vallitsevan tilanteen vuoksi emme suorita palkintojen jakoa, vaan heijastamme kolmen parhaan kuvat valkokankaalle jokaisen sarjan lopuksi. Tästä syystä lähetättehän ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautuneista urheilijoista kuvat, joita saa käyttää heijastuksessa. Kuvat tulee lähettää sähköpostiin toimisto@vavo.fi jpg-muodossa. Muistathan nimetä kuvat urheilijoiden mukaan, jotta vältytään sekaannuksilta, kokoonpanoista voi lähettää yhteiskuvan.

Turvallisuus ja hygienia
Velvoitamme kaikilta
 osallistujilta (voimistelijat, valmentajat, tuomarit ja mahdollinen yleisö) kasvomaskin tai visiirin käyttöä kilpailupaikalla, paitsi oman suorituksen aikana (huom THL:n suositus lasten maskinkäytöstä). Yleisössä ja tuomaripaneeleissa istuessa tulee käyttää maskia sekä kaikissa muissa tiloissa, joissa ei turvavälien toteuttaminen ole mahdollista. Osallistuvan seuran tulee huolehtia kaikille kilpailijoille ja valmentajille kasvomaskit. VaVo tarjoaa tuomareille kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

Kipeänä tai flunssan oireisena ei saa kilpailla tai saapua kilpailupaikalle. Pidetään huolta huolellisesta käsihygieniasta kisapaikalle saavuttaessa ja siellä ollessa sekä huomioidaan, että kädet desinfioidaan juuri ennen parketille menoa ja välittömästi suorituksen jälkeen.

Kisapaikalle saavutaan valmiiksi laittautuneena, kisapaikalla ei laiteta hiuksia eikä meikata, vaihdetaan vain kisapuku.

Oman suorituksen jälkeen voimistelijan ja valmentajan tulee poistua kisapaikalta, näin takaamme hyvän turvavälin kaikille osallistujille. Kisapaikalla saavat olla vain blokissa kisaavat voimistelijat, heidän valmentajat sekä tuomarit ja toimitsijat. Jos voimistelijalla on saman päivän aikana toinen tai useampi suoritus, on osallistuvat seuran vastuulla huolehtia missä sarjojen ja blokkien välissä tapahtuva odottelu tehdään.

Otattehan huomioon, että oman suorituksen jälkeen voimistelijat eivät voi mennä katsomotiloihin tai jäädä yleisiin tiloihin oleskelemaan. Kilpailupaikalta tulee poistua mahdollisimman pian oman suorituksen jälkeen. Jos pukuhuoneessa on vain oman seuran voimistelijoita ja he ovat samasta harjoitusryhmästä, voi pukuhuoneeseen jäädä odottamaan seuraavaa kilpailusuoritusta.

RUOKAILU
Kilpailuissa ei järjestetä erillistä ruokailua. Meiltä voi tilata eväspussin, jonka voimistelijat saavat saapuessaan kilpailupaikalle. Eväspussin voit tilata 8 € hintaan voimistelijoille, huoltajille ja valmentajille. Pussi sisältö:
- sämpylä (levite, kinkku, juusto, salaatti ja kurkku)
- 2 hedelmää
- välipalakeksi
- proteiinivanukas
- pillimehu (täysmehu)

Pussin voi tilata: https://www.valkeakoskenvoimistelijat.fi/kilpa-aerobic/kilpailutoiminta/kilpa-aerobic-kilpailut/vavo-cup-2020/evaspussin-tilaus/

Eväspussien tilaus 15.11.2020 mennessä.

Olette lämpimästi tervetulleita Valkeakoskelle!

 

Tiedustelut

Kilpailun johtaja ja tuomarivastaava
Johanna Sundström
johanna.sundstrom@vavo.fi

0400 845 664