Salin siivousohjeet koronapandemian aikana

Ensimmäisenä salille tultaessa pestään kädet huolellisesti!

Kaikki salilla harjoittelevat urheilijat ja valmentajat huolehtivat yleisestä siisteydestä ja pintojen puhtaudesta seuraavien ohjeiden mukaisesti. Kaikki tarvittavat siivousvälineet löytyvä erilliseltä pöydältä eteisestä (wc-tiloissa käytettävät välineet löytyvät wc-tilasta).

 

 1. PINNAT AINA
  Pinnat joihin kosketaan ja oven kahvat (myös ulko-oven) puhdistetaan kostealla mikrokuituliinalla ja spraypullossa olevalla yleispuhdistusaineella jokaisen harjoituksen jälkeen. Samaa mikrokuituliinaa voi käyttää koko illan ajan, kunhan muistaa joka käyttökerran jälkeen huuhdella liinan hyvin vedellä. Päivän päätteeksi viimeinen pintojen puhdistaja laittaa käytetyn liinan pyykkikoriin.
   
 2. PARKETTI PÄIVÄN PÄÄTTEEKSI 
  Parketti pestään päivän viimeisten treenien jälkeen kertakäyttöisillä kuituliinoilla. Tee ämpäriin laimea pesuliuos (kaksi korkillista parketinpesuainetta riittää) ja laita veteen noin 5-6 liinaa. Ota yksi liina kerrallaan, purista se kuivaksi (liinaa saa jäädä nihkeäksi mutta ei liian märäksi) ja aseta lastaan. Vaihda puhdas liina tarpeeksi usein ja laita likaiset käytetyt liinat roskikseen.
   
 3. VESSA KÄYTÖN JÄLKEEN
  Vessan käyttöä vältetään mutta toki siellä voi hädän tulessa käydä. Käynnin jälkeen pyyhitään pinnat WC-tiloista löytyvällä puhdistusaineella (spraypullo) ja mikrokuituliinalla. Huom! puhdista oven kahvat, wc-pöntön huuhtelunappi sekä käsienpesualtaan hana. Vie käytetty mikrokuituliina pesuun.

 

Viimeiseksi salilta lähtiessäsi pese vielä kädet huolellisesti!

 

Pidetään huolta yhteisten tilojen puhtaudesta ja terveydestämme! Kiitos kaikille ja tsemppiä treenaukseen.