Mukaan toimintaamme?

Valkeakosken Voimistelijoissa on monta tapaa toimia vapaaehtoisena: ohjaajana, valmentajana, tuomarina, tiimiläisenä, tapahtumissa tai vaikka myymällä tuotteitamme. 

Kilpalajit tekevät noin kerran vuodessa seuran yhteisen ison talkoomyynnin (yleisimmin marraskuussa), ja tarvittaessa joukkueet voivat tehdä omiakin talkoita toiminnan kuluja kattamaan. Lisää talkoista infotaan lajeittain ja voimistelijoita joukkueittain. 

Vapaaehtoiset

Ilman vapaaehtoisia seuratoimijoita seuramme ei voisi toimia. VaVossa on monenlaisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena: ohjaaminen ja valmennus sekä tiimi- ja tapahtumatyö. On intohimonasi sitten ryhmäliikunnan ohjaaminen, viestintä ja markkinointi tai tapahtumajärjestäminen, seurastamme löytyy kaikille innokkaille tekijöille paikka.

Seuratoimijoilla on omia tapahtumia sekä virkistysiltoja ja pääset vaikuttamaan seuran toimintaan.

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä VaVoon ja ilmoittautua vapaaehtoiseksi toimijaksemme.

VaVo kiittää ja palkitsee

Seura kiittää ja palkitsee toimijoitaan erilaisin tavoin.

Vuosittain ohjaajille, valmentajille, tiimien ja hallituksen jäsenille järjestetään pikkujoulut sekä kauden starttitilaisuus. Ohjaajat saavat ohjaajapaidat ja valmentajat valmentajatakin. Ohjaajille ja valmentajille seura maksaa erilaisia koulutuksia vuoden aikana sopimuksen mukaan.

Seura palkitsee kevätnäytöksessä myös ohjaajat ohjaajamerkein (5v, 10v, 15v ja yli 25v ohjaustyö) ja seuratoimijat ansiomerkein. 

Palkitsemme urheilijoitamme joulu- ja kevätnäytöksessämme hyvästä menestyksestä ja upeista suorituksista, itsensä ylittämisestä ja hyvästä asenteesta. Kilpa-aerobic järjestää SM-mitalikahvit kevätkauden päätteeksi ja palkitsee siellä menestyneitä urheilijoita.

Myös kilpalajien voimistelija- ja valmentajapalkinnot  jaetaan vähintään kerran vuodessa.