Kilta

Uskollisuuden Kilta toimii 114 seurassa ja lisää kiltoja syntyy vuosittain. Kiltojen koko vaihtelee kymmenestä jopa sataan jäseneen; kaiken kaikkiaan kiltalaisia on noin 4000. Ensimmäinen kilta perustettiin Helsingin Naisvoimistelijoihin vuonna 1950.

Valkeakosken Voimistelijoiden kilta (numero 120) on Haka Gymin perustama 17.3.2007. Perustamisjäseniä kokouksessa oli 23 sekä seuran puheenjohtaja. Kilta numero 120 on siirtänyt toimintansa elokuussa 2019 Valkeakosken Voimistelijoihin. 

Killan tarkoituksena on koota yhdistyksen jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi piiriksi.

Killan toimintamuotoja ovat esim. jäseniltojen, retkien ja ulkoilutapahtumien järjestäminen sekä Ikäihmisten liikunnan ohjaaminen. Kiltalaisille järjestetään toimintaa myös alueellisesti ja valtakunnallisesti. 

Kiltalaisten toiminnan kulmakivi on ystävyys. Kiltalaisilla on paljon yhteisiä kokemuksia ja muistoja mm. seurasta, kursseilta ja esiintymismatkoilta. Nämä kokemukset ovat muovanneet kiltalaisten välille elinikäisiä ystävyyssuhteita.

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2023

TAMMIKUU
Jumpanohjaajien aloituspamaus /Elokuvat
HELMIKUU
Pe 10.2.2023 klo 16.30 Arja Huovinen tanssittaa meitä senioritanssien tahdilla salillaan Mottitie 4.
MAALISKUU
To 16.3.2023 klo 19 Valkeakosken Kaupunginteatterissa "Rakkauskirjeitä", näyttelijöinä Seela Sella ja Esko Roine. Lipou 28€. 
HUHTIKUU
Pe 11.4.2023  Kevätkokous, kokoontuminen kulttuurikeskus Luovan kahviossa, omakustanteinen kahvi/tee
TOUKOKUU
23.5. Ulkoilua Vallonjärven luontopolku, kokoontuminen Vallon parkkipaikalla, omat eväät
KESÄKUU
Kevätretki Urheilumuseoon > siirretty syksyyn 
28.6. Kokoonnumme  Kirjaksen parkkipaikalla klo 17.30. Tutustumme uudistettuun alueeseen, pelaamme ulkopelejä sekä makkaranpaisto mahdollisuus. Uimaan voi myös mennä.
HEINÄKUU
Lomailua.
ELOKUU
Jumpanohjaajien aloituspamaus. 
12.8. Kesäteatteriretki teatteri Lystiin, näytemänä " Kullan kaipuu" esitys alkaa klo 14.00 . Lähtö Linjuriasemalta klo 13.00. Hinta 30€.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset Marjalle. Lippuja 20 kpl.
SYYSKUU
Hervannan Suolijärven kiertolenkki Hämeen Nv:n UK vieraina
LOKAKUU
Hemmottelupäivä
MARRASKUU
Syyskokous
JOULUKUU
Joulukahveet

Tervetuloa mukaan toimintaan!