Kilta

Uskollisuuden Kilta toimii 114 seurassa ja lisää kiltoja syntyy vuosittain. Kiltojen koko vaihtelee kymmenestä jopa sataan jäseneen; kaiken kaikkiaan kiltalaisia on noin 4000. Ensimmäinen kilta perustettiin Helsingin Naisvoimistelijoihin vuonna 1950.

Valkeakosken Voimistelijoiden kilta (numero 120) on Haka Gymin perustama 17.3.2007. Perustamisjäseniä kokouksessa oli 23 sekä seuran puheenjohtaja. Kilta numero 120 on siirtänyt toimintansa elokuussa 2019 Valkeakosken Voimistelijoihin. 

Killan tarkoituksena on koota yhdistyksen jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi piiriksi.

Killan toimintamuotoja ovat esim. jäseniltojen, retkien ja ulkoilutapahtumien järjestäminen sekä Ikäihmisten liikunnan ohjaaminen. Kiltalaisille järjestetään toimintaa myös alueellisesti ja valtakunnallisesti. 

Kiltalaisten toiminnan kulmakivi on ystävyys. Kiltalaisilla on paljon yhteisiä kokemuksia ja muistoja mm. seurasta, kursseilta ja esiintymismatkoilta. Nämä kokemukset ovat muovanneet kiltalaisten välille elinikäisiä ystävyyssuhteita.

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2024
TAMMIKUU
9.1.2024 klo 18 tutustumiskäynti Villa Palmurinteeseen, herkuttelemme siellä vohvelikahvilan antimista, jonka kukin maksaa itse.

MAALISKUU
17.3.2024 kevätkokous klo 14 Voipaalan taidekeskuksessa. Ensin tutustumme ahvenanmaalaisen valokuvataiteilijan Kenneth Bambergin näyttelyyn "Kings and Other Things", sitten juomme kahvit/teen suolaisen piirakan kera ennen kevätkokouksen alkua. Maksu tästä yht. 13€/hlö, museokorttilaisilta 8€. Ilmoittautumiset Marjalle 9.3 mennessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!