Miten mukaan kilpa-aerobiciin?


Harrasteryhmät

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääset pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan normaalisti myClubin kautta. Harrasteryhmistä on mahdollisuus nousta mukaan valmennusryhmiin. Voit lukea lisää avoimista ryhmistä täältä ja ilmoittautumisohjeet täältä.


Valmennusryhmät

Valmennusryhmiin voi pääsääntöisesti hakea avoimen kokeilutilaisuuden kautta tai aiempaa voimistelutaustaa omaavana suoraan tiettyyn ryhmään.

Kokeilutilaisuuksia järjestetään n. 1-2 kertaa vuodessa ja seuraavan tilaisuuden ajankohta pyritään aina ilmoittamaan hyvissä ajoin.
Kilpa-aerobicin kokeilutilaisuus on normaalin harjoituksen kaltainen, n. 60 minuuttia kestävä tilaisuus seuran valmentajan johdolla, jonka jälkeen kerromme vielä lisää kilpa-aerobicin valmennustoiminnasta VaVossa. Taustalla on mukana seuraamassa myös muita seuran valmentajia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki valmennustoiminnasta kiinnostuneet voimistelijat.

Jos sinulla on vahva voimistelutausta kilpa-aerobicista, muusta voimistelulajista, tanssista tmv. voit ottaa yhteyttä suoraan seuran päävalmentajaan sähköpostitse laura.viherva(at)vavo.fi ja sopia kokeilukerrasta valmennusryhmässä.