Miten mukaan kilpa-aerobiciin?


Harrasteryhmät

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääset pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan normaalisti myClubin kautta. Harrasteryhmistä on mahdollisuus nousta mukaan valmennusryhmiin. Voit lukea lisää avoimista ryhmistä täältä ja ilmoittautumisohjeet täältä.


Valmennusryhmät

Valmennusryhmiin voi pääsääntöisesti hakea yleisen Try Out -tilaisuuden kautta tai aiempaa voimistelutaustaa omaavana suoraan tiettyyn ryhmään.

Try Out tilaisuuksia järjestetään n. 1-2 kertaa vuodessa ja seuraavan tilaisuuden ajankohta pyritään aina ilmoittamaan hyvissä ajoin.
Try Out on normaalin harjoituksen kaltainen, 45-60 minuuttia kestävä tilaisuus seuran valmentajan johdolla. Taustalla on mukana seuraamassa myös muita seuran valmentajia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki valmennustoiminnasta kiinnostuneet voimistelijat.

Myös Esivalmennusryhmä on yksi väylä nousta varsinaisiin valmennusryhmiin. Esivalmennusryhmä harjoittelee kerran viikossa, minkä lisäksi on tarkoitus käydä myös ikään sopivan harrasteryhmän (Nuppubic / Kirppubic) tunnilla. Esivalmennusryhmiin voidaan tehdä kontrollitreenejä 1-2 kertaa vuodessa, josta voidaan nostaa voimistelijoita jo olemassa oleviin tai uusiin valmennusryhmiin.

Jos sinulla on vahva voimistelutausta kilpa-aerobicista tai muusta voimistelulajista, voit ottaa yhteyttä suoraan seuran päävalmentajaan sähköpostitse laura.viherva(at)vavo.fi ja sopia kokeilukerrasta valmennusryhmässä.